Hvordan man undgĂĄr den menneskelige botfly

Hvordan man undgĂĄr den menneskelige botfly

Det er muligt at mærke botfly larvere kravle under din hud. Ud over bevægelsen får botlfy larverne kroppen til at skabe smertefulde pustler eller hævede områder af huden, der fylder med væske og udskiller pus. Den menneskelige botfly er indfødt til Central- og Sydamerika og dele af Mexico, og vil finde vej til en menneskelig vært ved hjælp af myg eller kryds. Den parasitære humane botfly lægger sine æg i disse insekter, når disse insekter forsøger at byde på mennesker, reagerer æggene på interaktionen og lugten. Botfly larverne vil hule under huden i op til 12 uger.

Påfør en insektafvisende middel på alle udsatte hud. Sørg for at gnide afstødningsmiddel på nakke, ansigt og ører. Afstødningsmidlet skal være effektivt mod myg og flåter. Centrene for sygdomsbekæmpelse (CDC) anbefaler DEET, Picaridin, Olie af Citron Eucalyptus eller PMD, og ​​IR3535 til at afværge myg. Læs etiketten for at sikre, at afstøtningen også afviser flåter. Anvend ikke afstødningsmiddel til hud, der er under tøj, overskæringer eller sår, og brug sparsomt omkring dine ører.

Brug beskyttelses tøj. Passende tøj omfatter langærmet skjorter, lange bukser, hatte, støvler eller lukkede sko. Sørg for at bære strømper og tag din skjorte i dine bukser.

Spray afstødningsmiddel over dit tøj og hat. Centrene for sygdomsbekæmpelse siger, at kemikalierne Permanone og Sawyer Permethrin er sikre at bruge på tøj. Der er også tøj forbehandlet med permethrin. Forbehandlet tøj beholder sin elastik efter vask, men skal efterhånden trækkes tilbage: Henvis til tøjets anvisninger.

Undersøg din hud for flåter og mosquito bites, når du vender tilbage til dit værelse eller hjem hver dag. Du kan ikke altid mærke en kryds bid. For ekstra forholdsregel skal du kontrollere din hud visuelt. Bed en anden om at se hårdt ud for at se områder som din hovedbund og ryg. Hvis du finder et kryds, fjern det fra huden. Hvis du bemærker en myg bid, hold øje med pustler på huden, hvilket kan indikere en botfly infektion. Hvis det er tilfældet, gå direkte til en læge til behandling.

Placer en seng net omkring dit soveområde. Dette er nødvendigt, når du opholder dig på et sted, der ikke screenes i eller aircondition. Behandl sengenettet med afstødende eller Permethrin. Tæt sengens net under madrassen, hvis den ikke når gulvet.

Advarsler

Vask insektafvisende midler til huden, når du vender tilbage indendørs med sæbe og vand. CDC anbefaler også at vaske behandlet tøj, inden det bæres igen.

Sprøjt ikke pemethrin til huden, brug det kun på stoffer.

Del:
Kommentarer