Hvordan man tegner et fodboldstadion

Hvordan man tegner et fodboldstadion

At kende dig selv med en fodboldbanks dynamik vil virke til din fordel, når du tegner et fodboldstadion. Udover siddepladser og står til husets fans, skal fodboldbaner indbefatte det rektangulære formede felt, komplet med yard markører, sidelinjer, målposter og tunneler til spiller indgange og spændende.

Trin 1

Tegn et rektangel i midten af ​​dit papir. Farve hele området inde i rektanglet grønt for at ligne græs, medmindre du tegner Boise State University stadium, som har et "blå græsfelt". Professionelle, kollegiale og gymnasiale fodboldbaner er alle rektangelformer.

Trin 2

Tegn en lige linje ved hver tynd ende af dit rektangel, hvilket skaber kongruente mindre rektangler inden for din første tegning. Disse "endezoner" er 10 meter lange på en fodboldbane. Fra en af ​​dine endezoner tegner 10 lignende linjer, indtil du når den anden endezone.

I hver af dine endezoner tegner små kongruente diagonale linjer over rektanglet. På begge ender af den første ikke-ende zone linje skriv nummer 10 bracketing linjen. Fortsæt med dette mønster med 10s op til 50. Drej nu mønsteret tilbage ned til 10, der bevæger sig mod den anden endezone.

Omkring dette felt tegner et stort hvidt rektangel i en større oval.

Trin 3

Tegn en stor mørk firkant, der omgiver hele feltet med en lille smule plads mellem denne firkant og den store oval. Tegn en anden firkant tre gange større end den indledende mørke firkant for at fuldføre stadionets overflade. Inden for mellemrummet mellem de to firkanter begynder du at tegne lysere skyggefulde firkanter fra større til mindre, indtil du når pladsen nærmest feltet. Fra hjørnet af det store firkant tegner et par parallelle linjer mod hjørnet af det mindste firkant for at fuldføre standene.

Del:
Kommentarer