Hvordan man tegner en national hensigtserklæring

Hvordan man tegner en national hensigtserklæring

Højdepunktet for en high school atlet's karriere er at underskrive en national hensigtserklæring, hvilket betyder at du har tjent et stipendium til at spille gymnasier. Mens underskrivelsen af ​​det faktiske brev tager lidt indsats, skal du sørge for, at dit brev betyder noget, der kræver at fuldføre flere trin med NCAA. Følg disse trin for at lære at underskrive en national hensigtserklæring korrekt.

Kend din underskrivelsesdato. Signeringsdage varierer pr. Sport. Den mest berømte signeringsdag er National Signing Day, som fejrer ikke kun college fodbold, men også fodbold, field hockey og vandpolo. National Signing Day afholdes den første onsdag i februar. Basketball underskrivelsesdag sker normalt i midten af ​​april.

Fortæl din high school coach om dit engagement. De fleste gymnasier vil have en ceremoni på National Signing Day. Dette omfatter normalt din familie, skole embedsmænd og medier.

Kontakt trænerne på dit fremtidige college og sørg for, at de ved, hvor de skal faxe dit hensigtserklæring. Det bliver faxet til dig i skole eller i et andet forudbestemt sted på underskrivelsesdagen, så det er vigtigt at give trænere det korrekte faxnummer.

På din udpegede underskrivelsesdag vil du blæk din underskrift til den nationale hensigtserklæring. Dette er en bindende kontrakt mellem dig og skolen og garanterer dit stipendium. Medier og familiemedlemmer vil normalt tage billeder af din underskrift.

Fax brevet tilbage til dit nye kollegium. Ring til busserne for at sikre, at de modtog den. Mere end sandsynligt vil de ringe til dig for at lykønske dig med at blive et nyt medlem af deres program.

Del:
Kommentarer