Hvordan man taber vægt på ketogen diæt

Hvordan man taber vægt på ketogen diæt

En ketogen kost eliminerer i grunden kulhydrater. I stedet bruger du en stor mængde fedt og en standard mængde protein. Dette får din krop til at frigive ketoner, som er affaldsprodukter, der er produceret af fedtstofets metabolisme. De er hovedsagelig en nødforanstaltning ved din krop - hungeret af carbs, det frigiver ketoner fra fedt, hvilket giver det brændstof, som kulhydraterne ikke gjorde. Denne kost kan gøres sikkert, men der er en række forholdsregler, du skal følge.

Kontakt en læge, inden du foretager ændringer i din kost. Den ketogene diæt er ret dramatisk og er ikke for alle - du skal sørge for at du er i stand til at gøre det sikkert.

Reducer kulhydrater, indtil der næsten ikke er nogen tilbage i din kost. Dette betyder ikke brød, korn, pasta, kartofler eller ris overhovedet og få grøntsager. Du skal også huske, at sukker bryder ned i kulhydrater i dit system. Det betyder heller ikke frugt, sodavand eller slik. Alkohol er en anden kulhydratkilde, som du skal undgå. De grøntsager, du spiser, bør være lavere carb-grøntsager såsom selleri; gulerødder indeholder på den anden side for mange carbs til den ketogene diæt.

Forbruge 1 g protein pr. Kilo kropsvægt pr. Dag. Dette er standardmængden af ​​protein; den ketogene diæt øger eller mindsker ikke dit proteinindtag.

Spis fedt til resten af ​​din kost. Fedtstoffer bør derfor udgøre omkring 80 procent af dit diætindtag, så du bør fokusere på smør, fløde, bacon og andre fødevarer med højt indhold af fedt, men lavt i andre næringsstoffer.

Tag et multivitamin hver dag. Da du fjerner så mange kulhydrater fra din kost, fjerner du også en betydelig mængde næringsstoffer. et multivitamin er nødvendigt for at erstatte dem.

Træn hver dag. Dette behøver ikke at være intens øvelse, men du skal flytte rundt. Dette skyldes, at motion bruger ketoner op; som kroppen har brug for flere ketoner til at fungere, det brænder fedt at frigøre dem, og du taber.

Del:
Kommentarer