Hvordan man taber vægt efter steroider

Hvordan man taber vægt efter steroider

Har du for nylig vundet vægt fra receptpligtige steroider? At opnå vægt kan være frustrerende. Der er dog gode nyheder. Du kan tabe sig efter steroider og vende tilbage til dit tidligere vægtområde.

Start et dagligt træningsprogram derhjemme for at tabe sig efter steroider. Du bør skifte dage med kardiovaskulære træning og styrkeopbyggende træning til dit træningsprogram.

Begynd daglig meditation og afslapningsteknikker for at reducere stress. Stressreduktion vil hjælpe med mental sundhed og vægttab.

Start en ny sport, der kræver bevægelse og forlader dit hjem. For eksempel, tage op rulleskøjteløb, paintball eller tennis.

Spis en skål med højfibre, ikke-sukker tilsat korn med skummetmælk dagligt til morgenmad. Dette vil bremse din sult resten af ​​dagen.

Forøg dit fiberindtag med grønne grønne grøntsager og kornprodukter af fuld hvede. Du vil føle dig fuld hurtigere og længere med højfibre fødevarer.

Server mad på mindre tallerkener for at opmuntre til passende størrelse og mindre måltider. Stop med at spise, når du føler dig fuld. Du behøver ikke at rense din tallerken ved hvert måltid.

Forøg mængden af ​​vand, du drikker dagligt. Klem et stykke frisk citron i hvert glas. Drik vand i stedet for koffein drikkevarer, alkohol eller sodavand.

Tyg din mad længere for at lade det begynde at fordøje i munden. Sæt din spise redskab ned mellem bid for at modvirke spiser for hurtigt. Når du spiser langsommere, øger du chancerne for at føle dig fyldt hurtigere.

Udskift raffinerede sukkerprodukter med naturlige frugter, grøntsager og nødder. Spis et lette kalorieindhold to gange dagligt mellem måltiderne for at opretholde stofskiftet og reducer cravings for upassende fødevarer.

Tips

Opbevar en fødevarebog. Undersøg det og lær at spise mere sunde fødevarer, som du nyder. Sæt din mad med krydderier i stedet for mayonnaise og dressinger.

Advarsler

Spis kun, når du er sulten. At spise for komfort vil få dig til at få yderligere vægt.

Del:
Kommentarer