Hvordan man taber vægt efter Alder 55

Hvordan man taber vægt efter Alder 55

Din krops metabolisme falder gradvist efterhånden som du alder, hvilket øger sandsynligheden for vægtforøgelse. Vægten af ​​vægttab gennem træning afhænger af dit nuværende body mass index (BMI), som bestemmer, hvilken procentdel af din krop der indeholder fedt. Jo højere dit BMI, jo mere fedt din krop har sandsynligvis, og det vil tage dig længere tid at skure pund, ifølge Michael F. Roizen og Mehmet C. Oz, forfatterne af "You: On a Diet." Hvis du opbygger muskler, mens du prøver at tabe sig, vil din stofskifte blive revet lidt op, da muskler forbrænder flere kalorier end fedt.

Få 30 minutters kardiovaskulær træning dagligt. Øvelse der hæver din puls forbedrer dit hjertes evne til at pumpe blod, hvilket forbedrer blodcirkulationen og sænker kolesterolet, ifølge American Heart Association. Kardiovaskulær aktivitet omfatter hurtig gang, cykling, jogging, brug af en tredemølle og svømning. Hvis du ikke har en tidsslot for en 30-minutters træning, skal du prøve tre 10 minutters session.

Løft håndvægte inden for din løfteevne. Styrketræning hjælper med at opbygge muskler, men vægte, som er for tunge, kan føre til skade. Prøv først at løfte en håndvægt, 2 til 10 lbs., Med hver arm til 12 gentagelser. Gradvist øge håndvægten, da du er i stand til at fuldføre gentagelserne uden at føle dig træt.

Gradvist øge dine træningssessioner, indtil du er i stand til at træne i 30 minutter i en session.

Stretch i 10 minutter før og efter træning. Stretching opvarmer din krop til træningen og reducerer sandsynligheden for ømhed efter træningen er afsluttet.

Spis en sund kost. Mager kød som fisk og skindløs kylling sammen med komplekse kulhydrater og masser af frugt og grøntsager hjælper med at opretholde en sund vægt. Komplekse kulhydrater omfatter bønner og fuldkornsbro, pasta og korn.

Undgå "tomme kalorieindhold" fødevarer som slik og hvide melprodukter, som ikke kun får dig til at gå ud af vægt, men også øge dit ønske for flere af dem.

Drik rigeligt med vand hele dagen. Det holder dig ikke kun hydreret, men det kan holde dig i at blive sulten.

Hvis du har lyst på noget at spise mellem måltider, har du frugt eller rågrøntsager. Fiberen i frugten vil få dig til at føle dig fuld.

Forøg dit calciumindtag for at holde dine knogler stærke. Kontakt din læge for at bestemme den passende calciumdosis.

Del:
Kommentarer