Hvordan man taber talje fedt

Hvordan man taber talje fedt

Taljen kan være et af de vanskeligste områder i kroppen for at tabe fedt. Når fedt er opbevaret i taljenområdet, tager det disciplin at tage det af. Uanset om det er kommet på grund af graviditet, en øl mave, sofa kartoffel eller fra at sidde i et kabinet, er det muligt at tage kontrol og gøre din talje tilpas igen. Denne artikel vil hjælpe dig med at komme i gang med at tabe taljen fedt.

Nøgleord at tabe talje fedt hvordan man taber talje fedt tabe talje fedt tabe talje

Giv straks de mættede fedtstoffer og transfedt op. Mættede fedtstoffer og transfedtstoffer findes i smør, margarine, salt snacks som kartoffelchips, majschips osv., Is, kager, kage og andre sukkerholdige snacks synes at have en direkte rute, der skal opbevares som fedt. Normalt skyldes det, at mættede fedtstoffer er sværere at fjerne fra kroppen.

Brug flere kalorier, end du spiser og drikker. Mængden af ​​kalorier, som du brænder hver dag bør overstige antallet af kalorier, du spiser for at tabe fedt. Hold styr på dine kalorier, der bruges, og kalorier forbruges hver dag.

Drik masser af vand. Giv op pop, juice og andre automater drikkevarer. Vand hjælper din krop med at tabe sig.

Få mindst 7 timers søvn per nat. Søvnmangel ændrer, hvordan din krop producerer to vigtige kemikalier, insulin og leptin. Insulin produceres af kroppen under søvn for at regulere blodsukkeret og hjælper din krop til naturligt at forbrænde kalorier. Leptin produceres også af kroppen under søvn. Dette kemikalie bruges af kroppen til at undertrykke appetit. Der er en grund til, at fastfood restauranter opholder sig sent sent på drevet gennem.

Hold din stress i skak. Stressniveauer har vist sig at forårsage opbygning af fedtindskud i maven. Administrer din stress ved at indsætte afslapningstid i din tidsplan. Ting som massage, bad, meditation, bøn, taler en tur eller natur ser kan dæmpe dit stress og hjælpe din krop balance sig.

Øg din øvelse. Mål moderat motion 4-5 gange om ugen. Nogle former for moderat træning omfatter svømning, gå, lys jogging, løbebånd og havearbejde / værftet arbejde. Øvelsen vil bidrage til at øge kalorieforbrændingen og bidrage til at eliminere opbygning af triglycerid.

Del:
Kommentarer