Hvordan man taber sig med en kors træner

Hvordan man taber sig med en kors træner

En cross-træner, også kendt som en elliptisk maskine, er et stykke træningsudstyr både til gymnastiksalen og hjemme. Det simulerer et kryds mellem langrend og løb, men er lettere på knæ og mere praktisk end træning udenfor. Calorie-Counter.net anslår, at du brænder ca. 560 kalorier i timen på en cross-trainer, så selv en træning på 15 minutter om dagen kan hjælpe dig med at miste pounds af fedt i løbet af et par måneder.

Trin 1

Indtast din nuværende vægt og højde i Slim Fast's "Hvor meget kan jeg tabe" lommeregner (se Ressourcer), såvel som din måldato for at tabe sig. Webstedet vil beregne, hvor meget vægt du kan tabe sundt i den tid.

Trin 2

Tæl hvor mange kalorier du spiser i et par dage, så du kan beregne, hvor meget du skal træne på korsetræner. Det gennemsnitlige daglige indtag for personer med lidt fysisk aktivitet er ca. 2.000 kalorier for mænd og 1.800 for kvinder. Hvis du spiser mere end 2.500 kalorier om dagen med lidt fysisk aktivitet, vil du sandsynligvis nødt til at trimme din kost, som du tilføjer i træneren for at tabe sig.

Trin 3

Brug behagelige tøj og støttende tennissko eller træningssko og begynd at bruge træneren 15 minutter hver dag i en uge. Hvis du føler dig tryg med det, skal du tilføje 15 minutter en anden gang i løbet af dagen.

Trin 4

Forøg din tid på tværtræner i løbet af flere uger. Et godt mål for et fast vægttab er ca. en time om dagen, tre til fem dage om ugen. Til sidst skal dit mål være at bruge tværtræneren på en lang tidsperiode, som f.eks. En time i stedet for to halvtimers perioder.

Trin 5

Spørg dine fremskridt ved at veje dig ugentligt. Vægning dagligt er ikke så nyttigt, fordi din vægt kan svinge lidt med vand og madindtag. Vær tålmodig og hold fast i din plan.

Del:
Kommentarer