Hvordan man taber sig i gymnastiksalen

Hvordan man taber sig i gymnastiksalen

Fedme er på vej. Ifølge centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse er 33,3 procent af mændene, 35,3 procent af kvinderne og 16,3 procent af børnene i USA overvægtige fra 2008. Det betyder, at vægttilknyttede sygdomme som diabetes også stiger. En måde at bekæmpe fedme er at blive aktiv. Deltag i et træningscenter for at tabe sig og reducere dine chancer for alvorlige sundhedsforhold.

Gå regelmæssigt. Den bedste måde at sikre vægttab når man går i gymnastiksalen er at danne en regelmæssig rutine. Vægttab kræver stabilt, konsekvent engagement i en øvelsesrutine. Ifølge US Department of Health and Human Services bør børn gøre 1 time eller mere fysisk aktivitet hver uge, og voksne i alderen 18 til 64 skal gøre 2 1/2 timers moderat intensitetsaktivitet og 1 time og 15 minutter kraftig aktivitet om ugen. Ældre voksne bør om muligt følge de voksne retningslinjer. Hvis de ikke fysisk kan gøre så meget, skal de gøre hvad de kan, men forbliver altid aktive.

Skab en styrketræning. To eller flere dage om ugen med styrketræning rådes for optimal sundhed. Du skal arbejde forskellige muskelgrupper på forskellige dage for at undgå skade. At arbejde de samme muskler to dage i træk kan forårsage smerte og skade på muskelvæv. Styrketræning vil fremme vægttab. En 150-lb. kvinde, der løfter frie vægte i gymnastiksalen i 20 minutter, brænder 143 kalorier. Jo længere du træner, og jo mere intens træningen, jo flere kalorier vil du brænde. For at se, hvor mange kalorier du vil brænde til din specifikke vægt, gør særlige øvelser, klik på linket i afsnittet Ressourcer til Bodybuilding.

Gør cardio eller aerob aktivitet for at tabe sig i gymnastiksalen. Kardio træning giver stor kalorieforbrænding potentiale, forbedre hjerte sundhed, og endda forårsage endorfiner at blive frigivet i hjernen, at bekæmpe depression. Du vil tabe dig, hvis du gør regelmæssige cardio træning. En 150-lb. kvinde kan brænde op til 298 kalorier om 20 minutter ved hjælp af en stationær cykel i gymnastiksalen. Hun kan bruge 191 kalorier, der gør kredsløbstræning og 214 gør løbebåndet eller trappestigen i 20 minutter.

Kombiner styrke træning og aerob træning for maksimal vægttab fordele, når du går i gymnastiksalen. At lave begge typer træning giver mulighed for vægttab, forbedret kardiovaskulær sundhed og muskelvækst. Du kan tabe sig i gymnastiksalen, hvis du sætter den nødvendige indsats ind i den.

Del:
Kommentarer