Hvordan man taber med kokosnød og hørfrøolie

Hvordan man taber med kokosnød og hørfrøolie

Kokosolie og hørfrøolie nyder popularitet som vægttabtilskud. Begge olier kan også give andre sundhedsmæssige fordele. Kokosolie er specielt prydet for sundere hud og hår og hørfrø til fremme af sunde kolesterolniveauer. Arbejde disse kosttilskud i din kost til vægttab kræver nogle know-how, og en vilje til at vane dig selv med deres smag.

Kig efter jomfru kokosolie på en vitaminbutik eller en sundhedsforretning. Du bør finde flasker hørfrøolie med lignaner i kølesektionen i samme butik. Virgin kokosolie er koldpresset, hvilket betyder, at de vitale næringsstoffer ikke ødelægges. Tilsvarende er den bedste kvalitet hørfrøolie også koldpresset. Hold linfrøolie kølet til enhver tid, og brug den ikke under madlavning, da opvarmning ruinerer sine gavnlige egenskaber. Kokosolie kan opbevares på et køligt, tørt sted.

Tag den anbefalede dosis til kokosolie (1 spsk. Dagligt), ifølge Ingrid Kohlstadt, M. D. Kokosolie bliver ofte spist direkte fra skeen til skjoldbruskkirtel, op til 3 spsk. daglige. Men til vægttab formål er det bedst at erstatte din regelmæssige madolie med kokosolie, i stedet for at tilføje ekstra kokosolie til din kost. Virgin coconut olie bevarer den karakteristiske smag af kokosnødder, så du kan starte med at sautéing fødevarer med smag, der ikke kolliderer, såsom rejer eller kylling. Når du er vant til smagen, skal du prøve kokosolie med æg, oksekød eller andre fødevarer, der ikke typisk serveres med kokosnødde.

Tag den foreslåede anvendelse til hørfrøolie (også 1 spsk. Dagligt). Hørfrøolie forbruges ideelt ved at blande i yoghurt eller hytteost. Ifølge protokoller fra Johanna Budwig, Ph.D., giver de probiotiske proteiner i yoghurt eller hytteost olien vandopløselig og øger dens aktivering i kroppen. Selv dem, der nyder den nutty smag af hørfrø, kan afvises af den fedtede tekstur og stærke smag af koldpresset olie blandet med cottage cheese. Frugtige yoghurt blander bedre med smagen, men teksturen kan ikke undgås. Alligevel er dette den mest effektive måde at introducere linfrøolie i kroppen, og sundhedsfordelene er bestemt værd at den karakteristiske tekstur.

Arbejd olierne i din kost gradvist, især hvis du ikke allerede bruger sunde olier gennem kost eller tilskud. Enten arbejder i en olie ad gangen, eller begynder med halvdelen af ​​den foreslåede anvendelse af begge olier.

Støtte dit vægttab indsats med motion og sunde mad valg. Både kokosolie og hørfrøolie kan øge mæthed, så du kan naturligvis føle sig som at spise mindre. En brasiliansk undersøgelse viser, at i løbet af en 12-ugers periode fremmer forbruget af kokosolie ud over sund kost og motion vaner tabet af mavefedt. Der er ingen fastsat tidsgrænse for at tabe sig med kokos- og hørfrøolie, men som med ethvert kosttilskud giver processen lidt tid til arbejde-tre måneder, giver eller tager afhængigt af din specifikke situation.

Tips

Hørfrøolie er kendt for at øge mætheden, så tag det lige før dit største måltid på dagen.

Køb aldrig urefrigereret hørfrøolie, og køb ikke olie uden lignaner.

Hvis du bare ikke kan tolerere smagen af ​​hørfrøolie, skal du overveje at male hørfrø over din hytteost eller yoghurt.

Advarsler

Hørfrø er en kilde til phytoøstrogener, og kan have en østrogenlignende virkning på kroppen. For nogle kvinder er dette ønskeligt; at tage phytoøstrogener kan tilbyde støtte til symptomer på overgangsalderen, såsom hot flashes.

Sikkerheden ved sådanne tilskud er dog lige så omdiskuteret som hormonbehandlingstræning for kvinder. Phytoøstrogener og østrogen har begge været forbundet med forøget såvel som nedsat risiko for brystkræft. Hvis du er under en læge omsorg for et beslægtet spørgsmål, skal du diskutere med din læge alle kosttilskud, du vil tage.

Del:
Kommentarer