Hvordan man taber maven og brystfedt

Hvordan man taber maven og brystfedt

Både mænd og kvinder kan akkumulere fedt i maven og brystet. Selv om du ikke kan få øje på at reducere, kan du sparke din kardiovaskulære aktivitet for at tabe det samlede kropsfedt - hvilket vil resultere i slankende ned i din mave og bryst.

Byg mere muskler. Nøglen til at tabe fedt er at forbrænde flere kalorier, end du indtager - at opbygge flere muskler øger dit stofskifte. Start et vægt træningsprogram, der fokuserer på de store muskler i din krop: ben, bryst og ryg. Indarbejde squats, lunges, bænkpresser og pull-ups i din træning. Øvelser som disse arbejder de større muskler og vil også træne de mindre muskler i din krop på samme tid. En effektiv total kropsrutine ville være tre sæt med 12 gentagelser pr. Øvelse. For eksempel er tre sæt med 12 squats, efterfulgt af tre sæt bænkpresser, så tre sæt lunges og pull-ups. Ved at skifte mellem underkrops- og overkropsøvelser giver du dine muskler tilstrækkelig tid til at genvinde, før du bruger dem igen. Har en ven eller træner hjælp til at designe en træning, der passer til dine behov, hvis du ikke er bekendt med gymnastiksalen og disse øvelser. Planlægger at gøre modstandstræning tre gange om ugen, med mindst en hviledag mellem træning.

Reducer mængden af ​​kulhydrater du spiser. Kulhydrater øger dit insulinniveau dramatisk, især når en stor mængde kulhydrater indtages i et møde. Din krop brænder ikke kropsfedt som brændstof, når dit insulinniveau er for højt, og det opbevarer alle overskydende carbs som fedt. Derudover sænker overskydende insulin i blodbanen dit blodsukker, og det får dig til at blive træg og sløv. I stedet for at spise store mængder brød og pasta skal du spise flere grøntsager, frugter og nødder.

Spis magert protein som kylling, fisk, æggehvide eller lavt fedtindhold. Protein vil hjælpe dig med at blive sulten, og det er også nødvendigt at opbygge nyt muskelvæv, mens du er på en træningsrutine. Lav protein smoothies hvis du har travlt eller du ikke kan lide at spise fast mad efter en anstrengende træning. Bland et protein af høj kvalitet med lidt frugt og vand - og du vil have et sundt proteinrigt måltid.

Udfør kardio øvelser på dage, som du ikke træner med vægte. Prøv at begrænse dine kardio sessioner til 45 minutter eller mindre, afhængigt af intensiteten af ​​din træning. Hvis du gør for meget cardio, vil din krop begynde at forbrænde muskelvævet i stedet for fedt. Walking er en fremragende lav impact cardio træning. Gå udenfor eller på en tredemølle i 30 til 45 minutter, tre gange om ugen. Andre kardio øvelser du kan vælge at gøre omfatter jogging, elliptisk maskine og step aerobic. Husk at skifte din cardio med vægt træningsdage. Over-træning din krop vil hæmme dine fremskridt og måske afskrække dig fra at fortsætte dit vægttab program.

Del:
Kommentarer