Hvordan man taber maven og armfedt

Hvordan man taber maven og armfedt

Maven og armfedt er blandt de sværeste typer af fedt at tabe. Mænd har tendens til at samle fedt i maven, når de bliver ældre. Mange kvinder har en tendens til at samle fedt i deres arme, når de går i vægt. Imidlertid kan maven og maven være et problem for både mænd og kvinder. Den eneste måde at effektivt tabe mave og armfedt er ved at tabe fedt hele kroppen. Det er et videnskabeligt faktum, at du ikke kan tabe fedt på et sted ad gangen. Desværre har fedtcellerne i maven og arme tendens til at være nogle af de sidste til at krympe.

Indstil realistiske mål. Det er muligt at miste maven og armfedt, men du må ikke miste alt, hvad du vil. Nogle mennesker er bare genetisk tilbøjelige til at bevare fedt i disse områder af kroppen. Et disciplineret kost- og træningsprogram hjælper dig med at reducere fedt i disse områder, men det vil tage lidt tid og en masse arbejde. Jo mere ambitiøse dine mål, jo mere tid og kræfter er der påkrævet.

Start langsomt. Mange oprindeligt motiverede mennesker arbejder for hårdt deres første gang. De bliver ondt, så opgive med det samme. Mave og arm fedt tab er en gradvis proces. Du kan finde fedt forsvinder fra andre områder af din krop, før du ser nogen mærkbare resultater i din mave og arme. Bliv ikke frustreret. Hvis du holder fast i programmet, vil det til sidst fungere. Gør lidt hver dag og øg din indsats, da du bliver mere komfortabel.

Træn regelmæssigt. Den eneste måde at tabe fedt på er at øge din aktivitet for at fremskynde dit stofskifte. Gør hvad du vil, så længe det får dig til at flytte. Gå en tur, spille tennis eller cykle. Få din puls i mindst en time og tag en sved. Øg din motion som din krop tilpasser sig.

Løfte vægte. Modstand øvelser er meget vigtige for at miste maven og arm fedt. Sterke muskler brænder mange kalorier og hjælper med at smelte væk fedt. Det er vigtigt at påpege, at løfte vægte med dine arme og gøre mavesmerter ikke får dig til at tabe fedt i disse områder. Det er ikke muligt at få øje på reduceret fedt. Men stærke muskler skabt af vægtløftning vil øge dit stofskifte og forbrænde flere kalorier. Du skal derfor løfte vægte til alle dele af din krop. Ved at toning dine arme og opbygge muskler er det også muligt at forbedre deres udseende uden at tabe fedt her.

Skift din kost. Dette behøver ikke at være en radikal ændring først. Udskift sodavand med vand og drik masser af det. Spis pretzels i stedet for chips. Spis stegt mad og dessert kun en eller to gange om ugen. Det er vigtigt at reducere din kalorieindtagelse og fedtindtag, mens du øger din aktivitet. Når du bliver mere disciplineret, kan du gøre din kost endnu sundere.

Få masser af søvn. Din krop har en hårdere tid, der taber fedt, når du får mindre end otte timers søvn. Snooze og miste pund.

Overvej kirurgi. Genetisk fedt i mave og arme må aldrig forsvinde, uanset hvor meget du træner og kost. Plastikkirurger kan udføre fedtsugning til disse områder for at fjerne fedtceller. Dette kan være dyrt, og der er betydelige risici for kirurgi.

Del:
Kommentarer