Hvordan man taber mavefedt til teenagepiger

Hvordan man taber mavefedt til teenagepiger

Nogle teenagepiger har en hurtig metabolisme: De er i stand til at spise alt de vil have og ikke få et pund. På den anden side kæmper nogle teenagepiger med deres vægt, og de søger effektive måder at tabe mavefedt på. Der er flere teknikker til at hjælpe teenagere med at reducere mavebukken. Med tålmodighed og viljestyrke kan disse unge damer opnå et ideelt kropsbillede inden for få uger eller måneder.

Skær ned på sukkerholdige fødevarer. Sukkerholdige godbidder som kage, kager og is kan forårsage abdominal vægt. Derudover indeholder sodavand og nogle saft flere gram sukker. Vær opmærksom på madmærker og fjern eller begrænse sukkerholdige fødevarer og drikkevarer fra din kost.

Start en træningsrutine. Sæt til side tid til motion. Træn i mindst 30 minutter dagligt. Effektive øvelser omfatter gå, jogge, spille sport, cykle eller svømme.

Drik masser af vand. Drik mindst otte til 10 glas om dagen for at tabe mavefedt. Vand spyler overskydende natrium, sukker og væsker fra din krop.

Tag et fibertilskud. Spis masser af frugt og grøntsager, eller tag et daglig fibertilskud for at fremme fordøjelsesskader og slippe af med abdominal oppustethed.

Eliminer fede fødevarer fra din kost. Hold dig væk fra fedtholdige fødevarer, herunder stegte fødevarer og hurtige fødevarer. Vælg fedtfattige eller ikke-fede alternativer.

Reducer dit kalorieindtag. Spis mindre maddele og reducer dit kalorieindtag med 500 per dag. Med andre ord, hvis du normalt forbruger 1.900 kalorier om dagen, må du ikke spise mere end 1.400. Må ikke gå under 1200 kalorier om dagen - netto kalorier er antallet af kalorier du spiser minus antallet af kalorier du har brændt motion. At droppe under 1200 kalorier kan røve din krop af næringsstoffer og energi, som den har brug for til at køre effektivt, hvilket efterlader dig træt, svag og tilbøjelig til sygdom og skade. Kontakt din læge om dine personlige kaloribehov, inden du begynder et vægttabsprogram.

Spis økologisk. Mange forskere mener, at de tilsatte hormoner i vores fødevareforsyning bidrager til det vægproblem vi ser i Amerika. At skifte til økologiske fødevarer hjælper med at fjerne nogle af de miljøhormoner, du udsættes for, og kan medvirke til at nedsætte din mavefedt.

Advarsler

Kontakt din sundhedspleje, før du begynder et trænings- og vægttabsprogram. Mange teenagepiger kan blive alt for bekymrede eller bekymrede over deres udseende og krop. Vær rimelig med dig selv og ved at spise rigtigt, udøve, sove godt og kontrollere stress og angst med gode venner og familie støtte hjælper dig med at vokse til en sund kvinde.

Del:
Kommentarer