Hvordan man taber kropsfedt i 7 dage

Hvordan man taber kropsfedt i 7 dage

Fedt har en tendens til at akkumulere på kroppen over tid. Dette er normalt ikke en forsætlig handling, og når det kommer til at tabe fedtet, gør folk hvad de kan for at få det til at ske. Under normale omstændigheder kan det tage et stykke tid at nå, men det er generelt vellykket. Når det er sagt, bliver præstationen meget mere udfordrende, når du vil miste kropsfedt på bare syv dage. Det gør disciplin, nogle kosttilpasninger og nogle nøgleøvelser.

Ryd din kost op. Eliminer alle de fødevarer, der vil bremse dit stofskifte eller forårsage vægtforøgelse. Disse omfatter friturevarer, forarbejdede fødevarer, raffinerede fødevarer og fødevarer med højt indhold af mættede fedtstoffer. Udskift dem med fødevarer med lavt fedtindhold, højt i fiber og næringsdigt. Nogle eksempler er magert kød, fedtfattig mejeri, fuldkorn, frugt, grøntsager, frø, nødder og bælgfrugter.

Spis hvert par timer. Når du går lange perioder uden at spise noget, sænker din stofskifte. For at stoppe dette sker, skal du spise små, afbalancerede måltider hver anden til tre timer fra starten af ​​din dag. Et eksempel på et afbalanceret måltid ville være en hel hvede-wrap med et kyllingebryst og nogle olivenolie.

Drik vand. Vand tjener mange formål for kroppen. Det holder dig hydreret, spyler toksiner fra dit system, har ingen kalorier og hjælper med fordøjelsen og kontrollerer metabolisme. Drik vand i stedet for kalorier med højt kalorieindhold som sodavand, sødet te, sukkerholdige kaffedrikke og alkohol. Ifølge Institut for Medicin bør kvinder forbruge mindst to liter om dagen, og mænd skal forbruge tre liter om dagen.

Gør noget højintensitet cardio. Højintensiv kardiovaskulær træning vil øge dit stofskifte i timer efter at du er færdig. Denne proces kaldes EPOC, som står for overskydende iltforbrug efter udøvelse. Et eksempel på denne type træning er sprintintervaller. For at udføre dem skal du lave en opvarmning på 10 til 15 minutter og derefter 10 30 sekunders sprint med 60 sekunders hvileperioder imellem. Afslut med en 10 til 15 minutters nedkøling, og udfør denne rutine tirsdag, torsdag og lørdag.

Gør nogle kredsløbstræning. For at forbedre dine kaloriforbrug skal du træne vægt i et kredsløbsformat, hvor du tager korte hvileperioder mellem hver øvelse. Gør øvelser, der retter sig mod alle de store muskelgrupper og udfører høje gentagelser med moderate vægte. Nogle eksempler på øvelser er dumbbell brystpresser, dumbbell opretstående rækker, en arm ryg rækker, overhead tricep extensions, bicep krøller og lunges. Udfør disse øvelser mandage, onsdage og fredage.

Del:
Kommentarer