Hvordan man taber fingernet fedt

Hvordan man taber fingernet fedt

Fedt har en tendens til at dukke op i mange indlysende områder på kroppen. Blandt de mest almindelige er mave, lår, hofter, røv og ansigt. Men det har også en mystisk måde at snige sig på mindre iøjnefaldende områder, såsom fingrene. Når det kommer til at smelte dette fedt væk, er den bedste tilgang til at omfatte hele kroppen, da der egentlig ikke er noget som reducerer fedt i et bestemt område. Men med det siges der, er der nogle øvelser, der retter sig mod fingrene og passer ind i den samlede ligning. Denne proces tager også noget diætmæssigt skøn og lidt arbejde.

Trin 1

Spred fingrene fra hinanden rigtigt bredt, som om du forsøger at palme en basketball. Tryk nu på hver finger på tommelfingeren en ad gangen. Begynd med din lillefinger eller pegefinger, gå hele vejen ned og helt tilbage. Hver gang du trykker på en finger, kom tilbage til en fuld udvidelse.

Trin 2

Brug en ørnfanger. En ørnfanger er et værktøj, der bruges af kampkunstnere til at styrke deres greb, hvilket er gavnligt, når de udfører chokes og kaster modstandere til jorden. Dette værktøj arbejder fingrene og kan styrke og hjælpe tone dem (se Referencer).

Trin 3

Bliv dygtig ved at skrive. Skrivning er en god øvelse for at udvikle koordination og styrke i dine fingre. Øvelse at skrive på en almindelig skrivemaskine eller en computer.

Trin 4

Åbn og luk din håndflade. Denne øvelse kan gøres overalt, når som helst på dagen. Luk din næve så tæt som du kan. Så åben din hånd og spred dine fingre fra hinanden så bredt som muligt. Alternativ frem og tilbage.

Trin 5

Udfør nogle push-ups. Kom ind i en plank position med dine hænder direkte under dine skuldre og dine arme lige. Spred dine fingre bredt fra hinanden og kom op på dine fingerspidser. Sænk dig selv ved at bøje dine albuer, og skub derefter dig selv op igen.

Del:
Kommentarer