Hvordan man taber fedt pĂĄ dine ben

Hvordan man taber fedt pĂĄ dine ben

Da fedmeepidemien fortsætter med at sprede sig, er flere mennesker interesseret i at tabe sig. Et fælles problemsted, især for kvinder, er benene. Selv om det ikke er muligt at begrænse alt vægttab til benene eller til en anden bestemt kropsdel, er det muligt at målrette problemområder. Den mest praktiske tilgang til at tabe fedt i benene er at kombinere et diætprogram med et træningsregime der fokuserer på bevægelser i underkroppen.

Sæt et mål for en stabil, realistisk nedskæring af benene. Vælg et mål, der, mens udfordrende, er rimeligt opnåeligt. Urealistiske mål fører til modløshed og frustration, hvilket igen fører til fiasko.

Mål både ben, øvre og nedre, med et målebånd. Optag dimensionerne så præcist som muligt, og pas på den præcise placering, hvor målebåndet blev placeret.

Etablere en kost, der vil give 200 - 300 færre daglige kalorier end i øjeblikket forbruges. Minimere mættet fedt og højt kalorieindhold, som ofte fører til fedtopbevaring i benene.

Etablere et ben øvelsesprogram, der vil brænde antallet af yderligere kalorier, der er nødvendige for at nå målet. Inkluder legvægt træning øvelser tre dage om ugen. Vælg elevatorer, der retter sig mod de øverste og nederste ben, såsom squats, lunges, benkrøller og benforlængelser.

På ikke-løftende dage udfør kraftig aerob træning, der retter sig mod benmuskler. Eksempler er jogging, cykling og aerobic.

Mål benene hver uge, og pas på at placere målebåndet på samme sted hver gang. Kortlæg alle resultater.

Del:
Kommentarer