Hvordan man taber armfedt i en uge

Hvordan man taber armfedt i en uge

Fedt har ingen samvittighed når det kommer til kroppen. Når det samler sig på armene, kan skjorterne passe ukorrekt, og regelmæssige aktiviteter kan blive vanskeligere, fordi fedtet kan veje armen ned. At miste dette fedt er aldrig en nem ting at gøre, især i en uge. Men det betyder ikke, at det er umuligt. Du skal bare være villig til at tage det til det yderste. Med det sagt er vejen til at trække dette ud ved at følge en række trin, der involverer spisejusteringer, livsstilsændringer og udfører nogle nøgleøvelser, der har vægt på armene.

Ryd din kost op. For at tabe sig i dine arme, vil du som standard tabe i hele din krop. Dette skyldes, at der ikke er nogen ting som spot reduktion. Når det er sagt, kan du ikke tabe sig, hvis du spiser ukorrekt. Undgå fødevarer, der er forarbejdet, raffineret, højt i mættet fedt og højt sukkerindhold. I stedet skal du spise fødevarer, der er næringsdige, såsom magert protein, fedtfattige mejeriprodukter, frugter, grøntsager, frø, nødder og bønner.

Drik masser af vand. Vand spiller flere roller i kroppen. Det hjælper med at skylle toksiner fra systemet, det holder dig hydreret, det smører leddene, det hjælper med at metabolisere fedt, og det har heller ingen kalorier. Substitutionsvand til kalorieholdige drikkevarer såsom sodavand, sødte te og kaffedrikke. Institut for Medicin anbefaler at kvinder forbruger 2,2 liter om dagen, og mænd forbruger 3 liter om dagen.

Udfør kardio. For at tabe fedt i armene om en uge, skal du lave en høj intensitetskardio. Udfør intervalltræning på tre skiftende dage. Nogle eksempler kører, cykler, trapper og roer. Gør en 15 minutters opvarmning, og derefter alternative bouts af høj intensitet med lav intensitet. Kør for eksempel ud i 30 sekunder og jog derefter i 60 sekunder. Gør 15 intervaller, og slut med en 15 minutters nedkøling.

Arbejd dine triceps. Tricepsne er på bagsiden af ​​overarmen, og de er et sted hvor fedt ofte eksisterer. Udfør overhead triceps udvidelser, nærbetjening push-ups og triceps kickbacks at arbejde dette område. Overhead triceps udvidelser gøres ved at gribe en håndvægt og holde den på indersiden af ​​håndtaget med dine hænder på en vejet side. Løft håndvægten lige over dig, sænk det langsomt bag hovedet og løft det op igen. Nøglehåndtag er lavet som en regelmæssig push-up, men dine hænder er tæt sammen. Triceps kickbacks er lavet på en bænk. Knæ på bænken og hold en håndvægt i samme hånd som dit knæ. Læn dig ned, indtil din ryg er omkring parallelt med gulvet. Tag din arm op til din side med din albue bøjet 90 grader. Tryk nu håndvægten lige tilbage, indtil din arm er parallel med gulvet.

Arbejd dine biceps. Bicepsne er på armens øverste del, og de kan arbejdes ved at gøre skøjte krøller, skrå krøller og revers-grip krøller. For at gøre barbell krøller, tag et skulderbredde greb og krølle baren indtil den er omkring 4 inches væk fra brystet, og sænk det derefter ned igen. Udfør skrå krøller på en skråben med håndvægte. Lig på bænken med dine arme på dine sider og dine palmer vender ind mod din krop. Krøl håndvægterne op, vrid dine små fingre indad øverst og sænk dem langsomt ned igen. Udfør omvendte krøller på samme måde som barbellkrøller undtagen omvendt grebet, så dine palmer står over for din krop, når du starter.

Sæt det hele sammen. Gør alle dine triceps øvelser, så træner alle dine biceps i rækkefølge. Brug moderate vægte og lav fire til seks sæt med 12 til 15 reps for hver øvelse. Udfør din kardio mandag, onsdag og fredag, og gør din arm øvelser s tirsdag, torsdag og lørdag. På søndag, gå en tur eller cykeltur i moderat intensitet i mindst 30 minutter.

Glem ikke at sove. For at komme fuldt ud fra dine hårde træningsprogrammer er det vigtigt at få nok hvile. Det er under søvn, at der er nøglehormoner, der frigives, og bygnings- og reparationsprocessen finder sted. Centrene for sygdomskontrol anbefaler, at voksne får syv til ni timer om natten.

Del:
Kommentarer