Hvordan man taber 90 pund i 90 dage

Hvordan man taber 90 pund i 90 dage

Ifølge det amerikanske kontor for kirurgen-generalen er to tredjedele af den voksne befolkning i USA enten overvægtige eller overvægtige. Der er flere fad diæter, der lover øjeblikkelig vægttab uden motion eller sund kost, men selvom de arbejder midlertidigt, uden en sund livsstilsændring, vil resultaterne ikke holde fast, og du vil finde dig selv tilbage, hvor du startede eller endda mindre sundt. At tabe 90 pund på 90 dage, kan en streng sund kost, en intens træning regime, tilsyn fra en læge og endda kirurgi være påkrævet.

Indstillinger for sund livsstil

Planlæg en kost i de næste 90 dage. En af de mest effektive metoder til vægttab og afgiftende din krop er at spise rå fødevarer. Brug kun rå grøntsager og rå frugter. "Rå" betyder ubehandlet, usædvanlig og frisk. Frugter og grøntsager er højt i fiber og lavt kalorieindhold. Fiberen vil hjælpe dig med at forblive fuld og holde sultpangs væk, mens din krop kun tager i en lille mængde kalorier. For de første tre til fem uger, forbruge flere grøntsager end frugt, da frugt kan være højt i sukker og vil hindre dit vægttab indsats.

Træn hver dag. Når du begynder at indtage rå frugter og grøntsager, vil din krop begynde at afgifte sig selv, og du kan i starten have en lull i energi. Vær forberedt på en følelse af fylde og find selv at bruge toilettet mere end ofte. Drik 10 eller flere glas vand hver dag og forbruge ikke sodavand eller andre kalorier med højt kalorieindhold. I starten skal du prøve 30 minutters træning om morgenen og 30 minutter om aftenen. Prøv at gå en hurtig tur, jog, cykeltur, svømme eller anden aerob aktivitet, der appellerer til dig.

Løft vægten to til tre gange om ugen, skiftende forskellige muskelgrupper. For eksempel skal du mandag udføre tre sæt med 12 gentagelser på dine biceps, ryg og ben. På onsdag udføre tre sæt med 12 gentagelser på triceps, abs og brystet. Gradvist øge din vægtgrænse for at opbygge muskler. Muskel forbrænder flere kalorier, når du sidder stille, mens fedt forbrænder kun få. Jo mere muskel du har, desto højere er din metabolisme, og jo hurtigere vil du tabe dig.

Tag et multivitamintilskud hver dag. Det er vigtigt, at din krop ikke går i sultemodus og du ikke ender med en vitamin- eller mineralmangel. Hvis du føler at du har brug for ekstra energi, skal du besøge en lokal vitamin- eller sundhedsfødevarebutik og søge efter træningstilskud, som vil hjælpe med dine energiniveauer. Spørg en salgsassistent for hjælp og yderligere oplysninger om kosttilskud.

Hold en journal over både dit mad og væskeindtag og din øvelse. Hvis du logger på, hvad du spiser, vil du være i stand til at holde øje med, hvor mange kalorier du tager ind i din krop og vide, hvilken kaloriindtagelse der resulterer i den største mængde vægttab. Når du holder øje med, hvor meget vand du bruger, vil du være i stand til at sikre, at du får mindst 10 glas om dagen.

Det samme gælder for din øvelse: Ved at skrive ned mængden af ​​motion du gør og kalorierne du brænder, vil du kunne sammenligne din ugentlige øvelse med dit ugentlige vægttab og bestemme hvilke øvelser der virker bedst for dig.

Medicinske indstillinger

Tal med en læge om kirurgiske muligheder. Hvis du har brug for at tabe mere end 100 pund for at være i sund vægt, kan du overveje at gennemgå en procedure, der hurtigt vil komme i gang med vægten.

Gennemgå fettsugning som en mulig mulighed. Fedtsugning er en procedure, hvor lægerne laver et lille snit og skærer eller suger unødigt fedt fra kroppen. Det er en hurtig procedure og helbredende tid kræver generelt kun et par uger.

Forkæle din appetit hurtigt ved at gennemgå omgangskirurgi. Under denne procedure monteres et justerbart bånd omkring din mave, så din appetit er reduceret. Fordi din mave er væsentligt mindre, vil du ikke være i stand til at passe meget mad ind i det, og du bliver fuld efter at have spist små portioner af mad.

Del:
Kommentarer