Hvordan man taber 80 pund i 3 mĂĄneder

Hvordan man taber 80 pund i 3 mĂĄneder

At tabe sig hurtigt er generelt ikke en god idé og forsøger at gøre det meget ofte tilbage. Webstedet docstoc påpeger, at "Ifølge The American College of Sports Medicine (ACSM) er et sundt vægttab 1-2 pund pr. Uge." Den eneste gang det ville være OK at overstige dette beløb og kunne arbejde er, hvis du er stærkt overvægtig. Når du er stærkt overvægtig, kommer pundene ofte hurtigt væk, fordi du har så mange ekstra. Det er dog stadig afgørende, at du følger sikre retningslinjer.

Shedding pounds

Besøg din læge for en fuld fysisk, før du starter et vægttabsprogram. Start din kost og motion plan kun, hvis han rydder dig. Fortsæt med at se din læge regelmæssigt for at sikre dig, at du forbliver sund, mens du er vedholdende slankekure og motion.

Find en god licenseret ernæringsekspert for at hjælpe dig med at oprette en tilpasset kost for at du skal følge i løbet af tre måneders periode. Skær ikke bare ned på dine kalorier for at lave din egen kost.

Find en god certificeret træner, helst en med mindst tre års erfaring, som kan lede dit træningsprogram. Interview flere før du beslutter dig for en. Du vil bruge masser af tid med denne person - daglige træningssessioner - så du skal lide og føle dig motiveret af ham.

Følg fitnesspersonalernes anbefalinger og giv ikke op, når det føles hårdt. At miste 80 pund om tre måneder er ikke en let oplevelse.

Del:
Kommentarer