Hvordan man taber 5 pounds fedt i to uger

Hvordan man taber 5 pounds fedt i to uger

Har du brug for at tabe fedt til en særlig begivenhed som et bryllup, genforening, første date, jobsamtale, møde svigerfamilie mv. Måske vil du bare føle dig mere tryg eller behageligere eller lynlåse dine tynde jeans uden at bruge tang. At tabe sig vil hjælpe dig med at se godt ud, men at tabe fedt vil hjælpe dig med at se godt ud! Sådan er det.

Væg dig selv og mål dit kropsfedt med en bodyfat skala. Optag nummeret og din målvægt og hold det til køleskabet.

Flip gennem abs kost bog og vælg 1-2 smoothies at drikke, 3-4 typer snacks du kan lide, 2-3 typer mad at spise ude og 3-4 typer af middage du kan lave i de næste to uger. Lav en liste over, hvad du har brug for i en uges måltider og gå til indkøb.

Planlæg at spise 2 små måltider, 2 smoothies, plus en snack hver dag. Tag et stykke papir og skriv hurtigt ned, hvilke gange du vil spise hvad mad. Skriv de fødevarer, du faktisk vil spise. Dette tager kun 5 minutter, og planlægningen er nøglen når det kommer til at spise for fedt og vægttab.

Find 3 dage om ugen, når du kan gøre 30 minutters kropsforløb i dit hjem og 1 dag om ugen, når du kan lave 15 minutter fedtforbrændingskardio udendørs. Find tid eller stjæle det fra en anden ubrugelig aktivitet som t.v. ser. Planlæg dine træningsprogrammer i din tidsplan (dette er afgørende, så ikke spring dette trin).

Få gratis fatloss træning på: //www.freeworkoutsguide/fatlossworkouts.html

Start din abs kost plan og dine træningsprogrammer på en ikke-pressedag som lørdag eller søndag. Tag det en dag ad gangen og vær konsekvent. Beløn ​​dig selv i slutningen af ​​ugen med andet end mad eller sprit.

Gå tilbage til købmanden og lager op til uge to. Brug samme fødevarer som uge en til at forenkle eller skifte mellem en eller to måltider for sort. Modstå trangen til at vægte dig selv. Efter dine to uger vejer dig selv og måler dit kropsfedt.

Tips

Dine træningspraksis er korte, så skub dig selv forbi din komfortzone, men ikke så meget, at du forårsager en skade. Drik 64 oz. af vand om dagen, få 8 timers søvn, og tag et multi-vitamin. At gøre alle 3 øger fedtforbrændingen. Undgå alkohol i disse to uger for at reducere kalorier og øge stofskiftet yderligere. Hold dig til fødevarerne i bogen og sørg for at holde fast i del kontrollerede måltider.

Advarsler

Kontakt din læge, før du starter et diæt og fitnessprogram. Dette er en vejledning og er ikke beregnet til at erstatte råd fra din læge.

Del:
Kommentarer