Hvordan man taber 30 pund i 5 uger

Hvordan man taber 30 pund i 5 uger

Selvom at tabe 30 pund om 5 uger lyder umuligt, er det ikke. Miste vægt kræver ikke dyrt udstyr, risikabelt medicin eller kostbare videoer. Ved hjælp af prøvede og sande metoder til vægttab kombineret med motivation, tid og energi, kan du opnå fantastiske resultater i løbet af kort tid.

Hvordan koster jeg ?: Kost er et forfærdeligt fire bogstavsord. Du behøver ikke at diæt - du har brug for en livsstilsændring. Diæt varer i korte mængder af tid og har tendens til at forårsage "yo-yo" følelsen af ​​at tabe og gå i vægt gentagne gange. Ved at ændre hvad du spiser, hvor mange gange du spiser, og hvilke typer mad du spiser, kan du finde succes på kort tid.

Hvad skal jeg spise ?: Fokus på måltider, som er afbalanceret. Fokus på hovedfaktorer såsom fedtindhold, kalorier, fiber, protein, kulhydrater og sukkerarter. Prøv at undgå fødevarer, der er højt i carbs, men lavt protein og fiber. Nogle gange er en smule højere fedt eller kalorieindhold ok, så længe du balancerer dem med tilstrækkelige mængder protein, fiber og kulhydrater. Undgå forarbejdede fødevarer og fødevarer, der indeholder high fructose majs sirup at starte, og arbejde på at spise mere frugt, grøntsager, proteiner og fuldkorn.

Hvor mange gange om dagen skal jeg spise ?: Prøv at indarbejde 6 måltider i din dag. Et 'måltid' kan være noget så enkelt som en Fiber One bar eller en protein shake. Du behøver ikke at have en fuld servering af bøf og æg til at udgøre et måltid.

Se dine delstørrelser: Desværre er mange mennesker blevet vant til delstørrelser, der er 2, 3 eller endda 4 gange større end den anbefalede serveringsstørrelse. Restauranter har desensibiliseret personer og giver delstørrelser, der er meget større end anbefalet af FDA. Så skære delstørrelserne til passende portioner, og du vil se et meget bedre resultat.

Du skal udøve at tabe sig: Mange mennesker forsøger at stave sig selv i et forsøg på at tabe sig; dog kun ende med at sabotere deres indsats med yo-yo diætcyklus. Når du træner og bygger muskler, vil du begynde at forbrænde fedtbutikker hurtigere og lettere end med en 'kost' alene.

Del:
Kommentarer