Hvordan man taber 20 lbs hurtigt pĂĄ en flydende kost

Hvordan man taber 20 lbs hurtigt pĂĄ en flydende kost

Der er to slags flydende kostvaner: dem, der er ordineret af en læge og dem, der er over-the-counter. Medicinsk overvåget flydende kostvaner anbefales ofte til personer, der er blevet diagnosticeret med fedme, og som har brug for at miste en betydelig mængde af vægt til før en operation eller af andre sundhedsmæssige årsager. Flydende kostvaner fulgt hjemme kan virke for næsten alle med nogen sundhedsmæssig tilstand, når de gøres ordentligt. Som med enhver kost, veje dig selv hver morgen og pas på ikke at tabe mere end 2 kg. Per uge.

Udvikle måder, hvorpå du vil håndtere din sult. Fordi flydende kostvaner spænder fra 400 til 800 kalorier om dagen, vil du højst sandsynligt føle sig sulten og træg. Du skal planlægge for trang og beslutte en passende måde at håndtere denne sult. Deltag i en meditation eller let øvelse klasse som yoga eller Pilates, gå en let tur, læse en bog eller se en film, når du føler cravings starte. Overvej at holde en journal og notere hvad du føler den dag og de reaktioner, du har manglen på fast mad.

Forbruge en betydelig mængde grøntsagssaft. Vælg juice, der har et højt fiberindhold uden mange kalorier eller sukker. Hvis du foretrækker smagen af ​​søde saft, skal du drikke dem om morgenen, så du kan forbrænde sukker og ekstra kalorier gennem hele din normale daglige rutine.

Drikke urtete og vand og spis suppe. Mens både varme og kolde drikkevarer er gode, undgå drikkevarer, der har tilsat sukkerarter, konserveringsmidler eller aromastoffer. Hvis du skal drikke kaffe, forbruge den om morgenen, fordi det kan udtørre din krop.

Vælg protein shakes eller måltid udskiftning drikkevarer. Undgå diæt shakes og vælg måltider, der erstatter drikkevarer, fordi disse drikkevarer indeholder flere vitaminer, mineraler og næringsstoffer uden tilsatte kunstige ingredienser. De kan give et helt nærende måltid til din krop og komme i en række forskellige varianter som jordbær, vanille og chokolade.

Spis en lille middag, hvis du føler dig svimmel. Mens du følger en flydende kost, når vægttab kan virke, kan du føle sig lettehårede, kvalme eller alt for trætte uden fast mad. Vælg en magert snit af protein og grøntsager og hold måltidets lys for at undgå at forstyrre dine vægttabsmål. Et lille, fast måltid kan også bidrage til at stabilisere dit blodsukker for at lindre svimmelhed.

Del:
Kommentarer