Hvordan man taber 2 pund i 1 dag

Hvordan man taber 2 pund i 1 dag

Hvordan man taber 2 pund i 1 dag. At tabe en lille vægt i en knivspids kan gøre en stor forskel, når du prøver at presse ind i den sexede kjole eller perfekte par jeans. Men hvis du har forhalet og kun har en dag, så rolig, du kan stadig tage et par pund. Sådan er det.

Tæl dine kalorier for dagen. Begræns dig til ikke mere end 1200 kalorier. Det lyder måske lidt, men med en lille kreativ planlægning kan du spise mere mad end du tror. Fokus på grøntsager og lægge kødene ud. Frugter er okay i moderation, men de har meget sukker, så sørg for at tjekke kalorieindholdet, før du spiser det. Sørg også for at spise mindst fem gange den dag. Det vil give dig fem små måltider på tæt på 250 kalorier. Dette vil øge dit stofskifte.

Gør en times konditionstrækning. Løb, cykling, svømning, alt hvad der øger din puls i længere tid. Sørg for ikke at over-motion, da du ikke spiser nok kalorier til at støtte mere træning den dag.

Drik meget vand. En af nøglerne på hvordan man kan tabe sig hurtigt er at holde sig godt hydreret. Drik mindst 64 oz. af vand hele dagen. Det lyder som meget, men hvis du drikker 8 oz. på timen i 8 timer vil du nå dit mål. Dette vil ikke kun undertrykke din appetit, fordi din mave vil være fuld, men det vil også skylle overskydende natrium ud af din krop.

Hit dampbadet. Sørg for at sidde i dampbadet i højst 20 minutter. Dette vil hjælpe dig med at tabe en lille vandvægt hurtigt og udvise urenheder gennem din krops porer.

Tips

Væg dig om morgenen, før du begynder. På grund af månen og tidevandet er vi faktisk lidt tungere om aftenen end om morgenen. Mens det kun er få ounce, gør det en forskel, når du forsøger at beregne dit vægttab på to pund.

Advarsler

Altid konsultere din læge, før du begynder et vægttab eller træningsprogram.

Del:
Kommentarer