Hvordan man taber 10 pund fedt i to uger

Hvordan man taber 10 pund fedt i to uger

Du kan miste 10 pund om to uger ved at spise sundt og motionere dagligt. Det er vigtigt, at du er dedikeret til de nødvendige livsstilsændringer for at tabe sig hurtigt og sundt. Den bedste måde at gøre dette på er at holde målet om vægttab i tankerne sammen med de personlige grunde du har for lyst til at tabe vægten. Ved at følge de anbefalede retningslinjer kan du opretholde vægttabet i det lange løb.

Gå hurtigt i en til to timer om dagen for at forbrænde mellem 600 og 900 kalorier. Dette kan brydes op hele dagen.

Spis sundt ved at indarbejde masser af frugt og grøntsager, olieholdig fisk og brun ris i din kost. Undgå fastfood og sukkerholdige sodavand. Spis altid morgenmad, da dette vil bidrage til at fremskynde stofskiftet. Spis små måltider regelmæssigt, fordi fratage dig selv vil medføre, at du bliver ved at gå på vej i det lange løb.

Gør 30 til 60 minutters kardiovaskulær træning, såsom løb, cykling eller svømning, mindst tre gange om ugen. Disse aktiviteter hjælper vægttab ved at brænde fedt i en vedvarende hastighed. Mål for en hjertefrekvens på 70 procent af dit maksimum, når du gør disse øvelser. Beregn din maksimale hjertefrekvens i slag per minut ved at trække din alder fra 220. Mål din puls under træning ved at trykke de to første fingre ind i håndleddet og tælle antallet af slag i seks sekunder. Multiplicér dette tal med 10 for at finde din puls.

Del:
Kommentarer