Hvordan man svømmer freestyle slagtilfælde

Hvordan man svømmer freestyle slagtilfælde

Freestyle slagtilfælde, også kaldet den forreste krybling, er det hurtigste og mest almindelige svømmeslag. Den bruges til både rekreation og konkurrence. Selvom det er teknisk et grundlæggende slag, tager det meget koordinering og praksis. Når du lærer slagtilfælde, træner hver komponent alene i den lave ende eller ved siden af ​​poolen.

Trin 1

Grib på siden af ​​poolen i den lave ende med begge hænder. Du skal være vinkelret på kanten. Forlæng dine arme helt ud - hæng på kanten med fingrene og ikke dine palmer - og bring dig i en næsten forflydende position. Hold dit ansigt ud af vandet.

Trin 2

Start med at lave et blidt fladt spark. Hold dine ben forlængede og begynd at sparke dine ben op og ned. Skab ikke for meget af et stænk; dette gør sparken ineffektiv.

Trin 3

Sæt en arm, fingrene lukkede ned i vandet. Tag hånd og arm ud af vandet og over hovedet for at fuldføre en cirkel. Hold din albue lidt bøjet, da den går ned i vandet, men bøj det mere, når det er overhead - hold strejken blid og bøj din arm nok, så du ikke føler dig akavet belastning. Placer din hånd tilbage på poolkanten. Gentag med din anden arm. Du skal skubbe vand mod dine fødder med dine hænder, så hold fingrene sammen hele tiden. Gør dette igen og igen langsomt, indtil du bliver vant til bevægelsen af ​​at cirkulere dine arme mens du sparker. Vær opmærksom på dine fingre - tag dem ikke i poolkanten.

Trin 4

Hold på kanten med begge hænder, tag et åndedrag og læg dit ansigt i vandet. Stik det ikke ind; sænk det, indtil panden er helt i vandet. (Ref 1) Som du fortsætter med at sparke, trække vejret ud gennem din næse, og drej derefter dit ansigt til den ene side, så din næse og mund er ude af vandet. Indånder gennem din mund. Vend dit ansigt tilbage i vandet, mens du holder vejret. Hold aldrig dit ansigt nedsænket i længere tid end det er behageligt. Drej dit hoved og ånde når du har brug for eller vil. Gentag dette på den anden side og alternative sider, indtil du bliver mere komfortabel med hold / udånding / drej / inhaler / hold proces.

Trin 5

Kombiner trin 3 og 4 ved langsomt at cirkulere dine arme, mens du vender dit ansigt til siden. Drej til siden med den opadrettede arm, når den passerer over hovedet. Drej ikke hovedet til siden med armen, der stadig holder fast på poolkanten. Gentag dette, vekslende arme, indtil du er i stand til at koordinere din vejrtrækning med din armbevægelse. Igen skal du være opmærksom på, hvor dine fingre er i forhold til poolkanten, mens du lægger armen ned.

Trin 6

Stå op, slip af poolkanten og drej så du er parallel med kanten. Nu skal du gentage arm- og åndedrætsbevægelserne uden en poolkant på din vej. Flyt i vand, der er lige dybt nok, så du ikke behøver at bøje for langt frem for at gøre dette, men hold dig uden for vandet, der får dig til at stå på tæerne for at holde hovedet over overfladen.

Trin 7

Begynd at cirkulere dine arme, men i stedet for at starte en cirkel lige som du er færdig med den anden, skal du cykle dem. Har en arm skubbe ned i vandet, da din anden arm er overhead. Når en arm strækkes ud foran dig, skal den anden strækkes mod ryggen. Når du har gemt det, bøj ​​fremad lidt, så du kan sætte dit ansigt i vandet. Hold vejret, nedsænk dit ansigt, tag bevægelsen af ​​dine arme, ånder ud gennem din næse og vend dit ansigt til den ene side, når armen på den side passerer over dit hoved. Alternate sider. Det er afgørende, at du får denne koordination ned, så du ikke indånder vand, når du svømmer.

Trin 8

Tag en flotationsanordning og sæt bevægelserne sammen. Tag en dyb indånding og hold den. Læn dig frem i en front-float position og begynd at cirkulere dine arme og sparke. Du kan holde dit ansigt ud af vandet for en smule, hvis du ikke vil tilføje vejret endnu, men vær opmærksom på, at dette vil få slagtilfælde til at virke lidt hårdere. Men hvis du tilføjer vejret, skal du huske at vende dit ansigt til siden, højt nok til at få din næse og mund ud af vandet, når armen går over hovedet. Til sidst vil du kunne prøve dette uden en flotationsenhed, men hold flotationsenheden på, indtil du virkelig kan bevæge dig rundt i puljen komfortabelt.

Del:
Kommentarer