Hvordan man svømmer den amerikanske gennemsøgning

Hvordan man svømmer den amerikanske gennemsøgning

Svømning som en form for motion holder dig sund og i form. Den amerikanske crawl, også kendt som den forreste krybling, udvikler din aerob aktivitet hurtigt, mens du er forsigtig med dine led. Nøglen til at svømme den amerikanske crawl med succes er din timing. Du skal straffe dine armslag med din vejrtrækning. Som du får hurtigere, kan du ændre din timing, så du tager færre vejrtrækninger og svømmer hurtigere.

Trin 1

Alternativt sparker dine ben. Hold knæene løs og let bøjet og anklerne bøjede. Start sparket i hofte og lad strømmen gå gennem benet og ud af foden. Tillad dine fødder at bevæge sig lidt op og ned ved anklen, der fungerer som en flipper.

Trin 2

Sænk dit ansigt i vandet og begynd det første slag med din venstre arm. Bring armen op langs din side, bøj ​​den lidt ved albuen og sænk den i vandet foran dit hoved.

Trin 3

Vip hele din krop til venstre for at bringe dit ansigt ud af vandet, når din venstre arm kommer ind i vandet. Tage et åndedrag. På samme tid, tag din højre arm ud af vandet. Hold det lidt bøjet og sænk det i vandet foran dit hoved.

Trin 4

Vend din krop, så dit ansigt er igen i vandet, når din højre arm kommer ind i vandet. Gentag trin 2 med venstre arm og derefter trin 3 med højre arm. Fortsæt med at gentage disse trin, indtil du når poolens anden side. Når du bevæger dine arme, skal du ikke glemme at sparke dine ben.

Del:
Kommentarer