Hvordan man strækker en øm tilbage

Hvordan man strækker en øm tilbage

En øm ryg kan være en utrolig ødelæggende skade. Afhængig af sværhedsgraden kan skaden spænde fra blot en simpel irritation til noget, der holder dig ude af seng og bevægelse. Stretching din ryg kan virkelig hjælpe dig og gøre det bedre. Det vil også fremme muskelforstærkning og gøre det muligt for en hurtigere helingsproces.

Varm det op først. Stretching cold (og sårede) muskler kan være svært og er ikke altid den bedste ide. Så før du bare går ud og strækker din ryg, varm det først op. Selvfølgelig betyder en opvarmning ikke en løbe eller løftevægte. Prøv at løbe på plads for en mimute eller to, eller sving dine arme fra side til side ved at rotere dine hofter. Få blodet til at strømme og hjertet pumpes.

Flyt den lidt rundt. Den første måde at strække ryggen ud, er at bare justere det lidt med dine egne, lidt naturlige bevægelser. Gør ting som at bøje over eller flytte din torso side til side. Handlinger som det vil begynde at løsne det lidt op for mere intens strækning. Også denne slags bevægelse vil begynde at give dig en ide om, hvor sår ryggen virkelig er, og måske hvor meget strækning eller aktivitet det vil kunne klare for øjeblikket. Hvis de enkle bevægelser du gør, giver dig en masse smerter eller synes at være utrolig stressende på din ryg, er det måske i dag ikke dagen til at skubbe dig selv. På den anden side, hvis alt føles godt, så er det måske tid til at tage det til næste niveau.

Find en væg. Gå og stå ved siden af ​​en mur, omkring seks inches til en fod væk fra den. Placer dine hænder mod væggen op over dit hoved. Du skal være vendt mod muren. Læn dig mod væggen med din krop, og hold dine fødder og hænderne på plads. Du vil bøje din krop, så den ser lidt ud som en banan. Denne stræk bevægelse, med dine hænder over dit hoved, er en fantastisk måde at løsne hele din ryg. Det er især godt for dine lats og midten af ​​ryggen, hvilket også er et vanskeligt sted at strække. Læn dig ikke til langt og juster den måde, denne strækning er lavet på for at passe til dine egne behov. Hvis det læner sig til den ene side eller det andet, føles det bedre, så gør det. Uanset hvad, tag det let og hold strækningen i mindst 10 til 15 sekunder. Gør begge sider af din ryg og bevæg din krop for at strække sig sideværts.

Kom ned på jorden. Lig ned på ryggen og tag knæene helt op så langt du kan hen imod dig. Kram dem med dine arme. Når du er i denne position, rul frem og tilbage langs ryggen. Som din krop ruller med dine ben og arme gemt i, vil din ryg få en god strækning. Du vil ikke rulle for hurtigt. Selvom det vil være svært at kontrollere uden arme eller ben, så prøv dit bedste at sætte dig selv ned ved, hvordan du læner din krop og forsøger at strække de områder, du har mest brug for.

Stret resten af ​​din krop. Helt ærligt er ryggen porten mellem den øvre og nedre halvdel af din krop. Hvis du strækker ryggen godt, men ikke har løsnet dine ben, vil du stadig ikke føle dig meget god. Så sæt dig ned og strække dine hamstrings, quads og kalve. Stræk alt, hvad du har brug for, så resten af ​​din krop er parat til at hjælpe din ryg ud så meget som muligt.

Del:
Kommentarer