Hvordan man strækker dine kalvemuskler

Hvordan man strækker dine kalvemuskler

En god dybdækstrækning er et næsten afgørende forberedelse til mange former for motion. Kardio træning som fodbold, løb, cykling og trappe klatring alle væsentligt udfordrer kalven til kontrakt og frigive hurtigt, og i varierende vinkler og spændingsniveauer. I mellemtiden trækker styrketræningstræninger som kalvpresser, bjergbestigere og lungepulser spændings- og kraftbegrænsningerne på dine kælmsmusker. Alle disse øvelser giver rigelig mulighed for muskeltårer, forstuvninger og stammer. Stretching før og efter din træning kan medvirke til at reducere risikoen for skade og løsne kalvemusklerne for optimal præstation under træningen.

Dynamic Calf Stretch

Den dynamiske kalvestræk opvarmer dine kalvemuskler og løsner dem. Hæv dine hofter fra dine hænder og knæ, så din krop gør en omvendt "V" form. Hold dine albuer, knæ og ryg lige. Pick up en fod og sæt den ned på den modsatte ankel. Sænk langsomt og smidigt din plantede fod, så din hæl nærmer jorden. Slip gradvist tilbage, så du igen trykker ind i dine fødder. Pas på ikke at skade dig selv ved overstretching. Gør 10 til 15 gentagelser for hvert ben. Du kan også ændre denne øvelse for bedre at passe til den træning du forbereder dig på. Ideelt set skal den dynamiske strækning, du gør før en træning, efterligne den bevægelsesrækkefølge, der anvendes i løbet af denne træning, men med en lavere spænding og reduceret hastighed.

Rolling the Calves

Rullning af kalvene giver en dynamisk strækning for træning i træningen før træning. Du skal bruge en skumrulle til at fuldføre denne strækning. Mens du sidder, med dine ben ud foran, skal du komme tilbage og støtte dig selv med begge hænder. Sæt en af ​​dine kalve på rullen. Løft langsomt dig op, så du kun understøtter skumrullen og dine hænder. Vedligeholdelse af præcis kontrol, rull frem og tilbage på rullen. Hver gentagelse skal tage tre til fire sekunder. Gør 10 til 15 gentagelser med hvert ben.

Mod en mur

Den mod-væg-bevægelse er en statisk strækning, der retter sig mod din gastrocnemius, en stor muskel i kalven. Statiske strækninger hjælper til at løsne op efter en intens træning. Tryk begge hænder fast på en væg foran dig. Læn dig frem mod væggen. Stå med et ben bag dig, lige ved knæet og det andet ben foran dig, bøjet på knæet. Skub din ryghæl mod gulvet, mens du skubber dine hofter lidt fremad. Hold strækningen i 15 til 30 sekunder. Gør 10 til 15 gentagelser med hvert ben. For at målrette mod soleus, den anden store muskel i din kalv, gentag denne strækning med ryggen lidt bøjet. Sørg for at du er i stand til at holde strækningen uden smerte. Hvis du føler smerte, skal du lette op og gå til en lavere strækning.

Assisted Stretch

Den assisterede stretch, som også er en statisk strækning, har potentialet til at placere dyb spænding på dine kalve. Mens du sidder, forlæng dine ben foran dig. Indpak et håndklæde eller et træningsbånd omkring en fod, og hold en ende af båndet i hver af dine hænder. Vedligeholdelse af en flad ryg, lind båndet tilbage mod dig, indtil du begynder at opleve en dyb strækningsfornemmelse i din kalve. Hold strækningen i 15 til 30 sekunder, og gentag 10 til 15 gange med hvert ben. Strek ikke så langt, at det er smertefuldt, da det kan beskadige din muskel.

Del:
Kommentarer