Hvordan man spiser mens vægt træning

Hvordan man spiser mens vægt træning

Om dit vægttræningsmål er at opbygge muskelmasse eller tabe sig og tone din krop, spiller din kost en stor faktor i din succes. Du har brug for forskellige næringsstoffer afhængigt af dit mål. Hvis du ønsker at løsne op ved at få muskelmasse, skal du spise en diæt, der er høj i protein; hvis du forsøger at slanke dig, har du brug for færre kalorier og mindre protein.

Få muskelmasse

Trin 1

Spis kilder til naturligt sukker. Dette giver dig de kalorier du har brug for. Frugt og saft er gode kilder, såvel som hele korn. Kulhydrater er gode, fordi de konverterer til sukker i din blodstrøm og giver dig den energi, du har brug for for at komme igennem din træning.

Trin 2

Spis morgenmad. Dette får dit stofskifte i bevægelse og giver dig den ernæring og energi, du har brug for til at starte din dag. Jo flere muskler du får, desto flere kalorier brænder din krop naturligt. du skal spise for at holde op med din energi.

Trin 3

Spis fisk og magert svinekød. Begge kød har lavt fedtindhold og højt proteinindhold, som du har brug for at få muskler.

Trin 4

Spis ikke mere end 4 oz. af rødt kød hver uge. Rødt kød er en god kilde til protein, men det er højt i fedt og er ikke godt for dit hjerte.

Slankning ned

Trin 1

Spis nødder til en snack i stedet for frugt. Spis sukkerarter, der er højt i kalorier, sparsomt.

Trin 2

Spis morgenmad for at få dit stofskifte bevæge sig om morgenen. Udskift toast og andre kulhydrater med æg, der har mindre sukker og mere protein.

Trin 3

Tilsæt en side af friske grøntsager til dine måltider. Grøntsager og asparges er lavt i kalorier og fylder dig, når du er sulten.

Trin 4

Spis kun magre proteiner. Fisk og hvid kyllingekød er gode muligheder for frokost og aftensmad.

Trin 5

Drikke vand hele dagen. Drikkevand, mens du træner ud og derefter rehydrerer din krop og reducerer overskydende vandvægt.

Del:
Kommentarer