Hvordan man spiser ginseng

Hvordan man spiser ginseng

Ginseng kaldes ofte som en mirakel urt. Ifølge University of Maryland Medical Center har undersøgelser vist, at ginseng kan gavne mennesker med tilstande, såsom diabetes, opmærksomhedsunderskud hyperaktivitetsforstyrrelse, kræft og influenza. I USA er ginseng bedst kendt i pulver, kapsel og rå form. Det er generelt forbrugt for at hjælpe med at styrke immunforsvaret og hjælpe kroppens overordnede funktion.

Spis rå ginseng rod. Vask den rå ingefærrot og damp den i 5 til 10 minutter, så den blødgør og lettere at skære. Skær roten i tynde skiver, der er nemme at forbruge. Undgå at lade roden køle og hærde. Dæk skiverne med honning og bevare dem i køleskabet i en lufttæt beholder. Forbruge op til to skiver dagligt for at nyde de fulde fordele.

Forbruge ginseng i suppeform. Forbered kyllingesuppe i overensstemmelse med din yndlingsopskrift. Tilsæt en håndfuld ginseng skiver til suppen. Sæt suppen op til 2 timer. Bland de bløde skiver op og bland dem i suppen. Tag skiverne ud af suppen og spis dem som det er som et alternativ.

Lav ginseng te. Placer fem skiver ginseng rod i en kop. Tilsæt varmt vand til ginseng og lad det sive i 5 minutter. Drik væsken. Lad teen sippe længere, hvis du ønsker en stærkere te eller brug flere ginsengskiver. Gendan skiverne op til tre gange for at gøre ginseng te. Brug 1 tsk. af ginseng pulver som et alternativ til skiverne.

Tag ginseng kapsler. Køb over-the-counter ginseng kapsler og tag dem med vand, ifølge emballage instruktioner.

Brug ginseng ved madlavning. Tilsæt ginseng pulver til vandet, når du koger ris eller tilsæt ginger skiver eller ingefær rod i stekegods.

Tips

Forbruge ginseng før du har et måltid for at få de fulde fordele.

Køb forskellige former for ginseng fra sundhed og urte butikker.

Del:
Kommentarer