Hvordan man spiller på Kentucky Derby

Hvordan man spiller på Kentucky Derby

Det er let at satse på Kentucky Derby. Du kan satse på dagen for løbet, 10 minutter før løbet, eller endog måneder i forvejen. Du kan satse på en enkelt hest for at vinde eller bokse flere heste i en eksotisk satsning. Uanset hvilken metode du vælger, vil du helt sikkert nyde den store dag i løbet.

Identificer, hvornår du vil placere din indsats på Kentucky Derby. Der er en række fremtidige puljer, der tillader væddemål måneder på forhånd. Puljerne betaler store odds, hvis du vælger vinderen, men risikoen er, at du ikke får refusion, hvis din hest ikke løber i Kentucky Derby. Så forsigtige spillere skal vente indtil Kentucky Derby, så de kan være sikre på, at de væddemål på en hest, der er planlagt til at køre, ikke en hest, der simpelthen er berettiget.

Overvej antallet af heste, der vil blive inkluderet i din indsats. Hvis du vil have alle dine penge på hesten til at vinde, så simpelthen lave et gevinstspil på hesten. Ellers vil du måske sprede din indsatsdollar på tværs af flere deltagere, der kører i Kentucky Derby.

Følg din væddemålshest i medierne ugen før Derby. Medierne vil rapportere offentliggjorte træningstimer om morgenen fra alle Kentucky Derby-indgange. Også, hvis du får en skade, kan du ikke ønsker at satse på denne hest, og du vil vælge en anden hest.

Planlæg hvor du vil se Kentucky Derby. Selvom tusindvis af mennesker vil se løbet løbe fra historiske Churchill Downs, kan du se løbet på dit hjem-tv eller på en lokal hestevæddeløbs-simulcast-facilitet.

Opret en lovlig væddemålskonto mindst 5 hverdage før Kentucky Derby, hvis du ser løbene hjemme.

Gå op til væddemåden og læg din indsats, hvis du er på Churchill Downs eller en simulcast-facilitet. Du skal sige sporets navn (Churchill Downs), løbsnummer, satsningsbeløb og programnumre for de løbende heste. Ordren af ​​disse oplysninger er vigtige.

Se Kentucky Derby og kast ikke nogen billetter, før løbet erklæres officielle.

Del:
Kommentarer