Hvordan man sover med en hiatal brok

Hvordan man sover med en hiatal brok

En hiatal brok opstår, når en del af maven skubber gennem åbningen ved din membran (hvor din spiserør slutter sig til maven). Denne tilstand kan være meget smertefuld og ubehagelig, og det kan føre til brystsmerter, halsbrand og hævning. At have en hiatal brok kan gøre det svært for dig at få en ordentlig mængde søvn. Men der er et par ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at sove bedre med en hiatal brok.

Løft hovedet på din seng med et robust element. Prøv at placere 6-tommer blokke eller mursten under benene på din seng (i hovedet). Dette hæver dit hoved og bryst og gør det mere behageligt for dig at sove med en hiatal brok. Hævning af sengens hoved forhindrer også mavesyre i at rejse op i spiserøret mens du sover.

Brug en kileformet pude i sengen. En kileformet pude er robust og giver mere støtte end at sove på en bunke af puder. Du kan flytte din kileformede pude rundt i sengen, og du kan endda vælge at flytte puden til forskellige steder i dit hjem (som din sofa).

Installer et passende sengeløftesystem. Hvis du allerede har en behagelig seng og madras, kan du overveje at installere et sovesofa elevatorsystem eller et andet lignende system. Denne type system hæver kassen foråret og madrassen som en enhed, i stedet for at få dig til at bøje i din talje. Du kan betjene Sleepcliner med din nuværende sengestel eller det kan stå alene alene.

Køb en justerbar seng. En justerbar seng gør det nemt at skifte positioner ved blot at trykke på en knap. Du kan ofte hæve dit hoved og bryst, mens du ligger i din justerbare seng. Der er mange forskellige stilarter, farver og typer af justerbare senge at vælge imellem, og du er sikker på at finde en seng, der passer til dine behov.

Vælg en behagelig sovestilling. Hvis du har en hiatal brok, er det altid bedst at sove på ryggen eller siden. Du bør undgå at sove på din mave eller i nogen form for akavet position.

Tips

Undgå at sove på en bunke af puder, da dette kan føre til problemer med nakke og ryg. Sørg for at sove i komfortable, løstpassede tøj, der ikke passer godt ind på din mave. Lig ikke ned efter at have spist et tungt måltid, fordi det kan medføre stor ubehag, når du forsøger at sove med en hiatal brok.

Del:
Kommentarer