Hvordan man smider et baseball

Hvordan man smider et baseball

Sømene sizzle over diamanten som baseball skiver til første base. Major League ballplayers gør det ser let ud, som om de ikke engang prøver. Men lad dig ikke narre. Deres evne til at kaste er fast cementeret i fundamentet.

Tag dig sammen

Rul bolden i din hånd, indtil sømene ligner et Indianapolis Colts-logo eller en åben-down-down hestesko. Begge sider af hesteskoen udgør to af de fire længste sømme på bolden. Disse er kendt som de fire sømme. Drej bolden og læg puderne på dit indeks og midterfingre på en af ​​de fire sømme. At kaste med et fire-sømgreb vil hjælpe bolden at holde sig lige gennem luften. Du kan også bruge din fjerde finger, hvis dine hænder er mindre. Anker grebet med tommelfingeren under bolden og krøl dine andre fingre ud af vejen. Grib bolden let og hold et løst håndled gennem hele kastet.

Footwork

Forestil dig en linje, der løber lige gennem begge skuldre og gennem din kraveben. Drej din krop, så linjen peger på målet gennem din handske-side skulder. Stå med fødder skulderbredde fra hinanden og tæer vinkelret på målet. Træd med din handskens fod til målet, mens du skubber ud med hele længden af ​​den indvendige del af din rygfod. Under skridtet skal din forreste fod åbne op og lande med tæer overfor din fangstpartner. Undgå at lande på din hæl. Land på kuglen på din fod eller på en helt flad fod.

Separat og Load Up

Når skridtet begynder, skal du adskille dine hænder; tag bolden ud af handsken med din kaste hånd. Handskens arm løfter sig ud foran dig under striden. Peg handsken på målet og brug det som et pistol syn, visuelt forene målet ned langs din udstrakte arm. I mellemtiden skal kastearmen samtidig lægge op i en spændt stilling. Hæv bolden bag dig, og lav en baglæns L med en 90-graders hængsel ved albuen. Dine arme bør nå toppen af ​​denne klare position, ligesom din forreste fod rammer jorden.

Følg igennem

Nu er du klar til at kaste bolden. Brug skridtets momentum til at tage din kaste hånd til målet så lige som muligt og stop ikke denne momentum, før bolden er godt ude af din hånd. At kaste et baseball korrekt vil få dig til at bøje lidt over med din arm piskning over din krop. Dit rygben skal komme op af jorden, hvilket tvinger dig til at balancere på et stiv forben. For at undgå skade skal du bruge armen som en pisk. Få din hånd til målet med en let, hurtig bevægelse, og prøv ikke at stoppe din arm med nogen stiv styrke.

Del:
Kommentarer