Hvordan man smider en runde punch

Hvordan man smider en runde punch

Rundstammen er en god mulighed, når du står overfor en modstander, som forsvarer forsiden af ​​deres krop godt. Fordi de fokuserer på at beskytte deres forside er sidene af deres krop og hoved åben for et rundhus fra dig. Følg disse trin for at kaste et runde slag.

Stå i en afslappet stilling med din hage gemt i.

Ansigt dit mål. Du skal levere en rundepunch tæt på hinanden, så bevæg dig ind mod din modstander, indtil du er i den rette afstand.

Punch med din bageste arm. Ved at bruge armen, der er placeret længere tilbage, har du en stærkere slag. Armen vil rejse længere, og du kan også sætte dine hofter og skulder i stempelet.

Fokuser på siden af ​​din modstanders tempel eller på deres maveside, nær nyrerne, som du slår. Mål med dine første to knogler og koncentrere dig om at slå gennem målet. Brug din skulder og hofter til at give din ekstra kraft, når du følger med stansen.

Bøj dit slag mod målet - din arm skal forblive i en bueformation fra næve til skulder. Ved at undgå en straight on punch gør du det sværere for din modstander at blokere dig.

Vær forberedt på en defensiv bevægelse fra din modstander. Typisk vil de træde tilbage, mens de blokerer stansen med armen og skubber din stansearme udefra. De kan fortsætte med et frontskud til din midsektion eller et knæspark til dit ansigt.

Del:
Kommentarer