Hvordan man smider en fodbold videre

Hvordan man smider en fodbold videre

Hvis du vil være en imponerende dybeboldspassager - i linje med Ravens 'Joe Flacco eller 49ers' Colin Kaepernick - kan du tage dit spil til næste niveau ved at adressere din nuværende kropsmekanik, kaste bevægelse og arm styrke. Flacco vandt en kollegial konkurrence med en 74-yard heave, som kan have noget at gøre med hans 6-fod-6 højde, hvilket giver ham imponerende gearing. Bare hold øje med det faktum, at "længere" ikke betyder "bedre" - opretholdelse af nøjagtighed er vigtigere end at tilføje 10 meter til dit kaste.

Tilbage til det basale

Gennemgå det grundlæggende ved god passage på nogen afstand for at forbedre din nøjagtighed og dybde. Gode ​​kaster begynder med dit greb, bemærker tidligere college og pro træneren Tom Bass i "Fodboldkompetencer og øvelser." Din pegefinger skal være tæt på kuglens spids, på tværs af sømmen i tråd med snørebåndene, og midt og tredje fingre går over snørebåndene, så fingerspidserne rører bolden selv. Spidsen på din lillefinger skal røre ved snørebåndene. Med dine tæer rettet mod kastets retning, begynder dit bevægelsesbevægelse med et skridt fremad med foden modsat armen. Tag din kaste arm tilbage, mens du flytter dine hofter og skuldre mod kaste målet. Afslut kastet ved at piske armen fremad med en nedadgående gennemgang. "Armhastighed og boldhastighed er resultatet af at bruge hele kroppen til at smide," Bass noter.

Tag et langt fald

For dine mellemstore og dybe kast skal du tage en fem- eller syv-trins drop. Tre-trins drop er kun passende, når din målrettede modtager kører en kortere rute. Sprint tilbage fra linjen af ​​scrimmage og tage et sidste, længere skridt, kaldet et plantetrin. Balance begge fødder under din krop, stå højt og begynde din passerende bevægelse.

Et par boremaskiner

Du kan arbejde på fem- og syv-trins drop med din træner, idet du tager det korrekte fald for forskellige pasmønstre, som han kalder dem ud. Når du sliper, se til træneren, hvem vil give dig den ønskede retning af passet, og derefter færdiggøre kastets mekanik - du behøver ikke at kaste bolden. Bas bemærker, at denne øvelse giver dig øve i at træde i kast fra alle områder af feltet. Følg op med en distanceledende boremaskine, der er designet til at øge armstyrken. Kast passene til en partner 10 meter væk, hvilket øger kastene i fem-yards trin, indtil din form lider. På dette tidspunkt, gå tilbage til værftet markøren hvor du kan opretholde god form og fuldføre fem flere passerer.

Din Upper Body Fitness strategi

For yderligere at øge din arm og overordnede overkroppens styrke, udfør du troligt dit holds offseason, preseason og i sæsonkonditioneringsprogrammet. Se efter øvelser som høj lat dropdown og one-arm dumbbell række for en stærkere ryg, den stående skulder presse og dumbbell rejser for skuldrene, og brystet arbejde som tæt greb bænk presse og dips. Forfatterne af "Complete Conditioning for Football" anbefaler også biceps krøller, triceps forlængelser og underarme øvelser som håndled ruller og klemme ris i en spand.

Del:
Kommentarer