Hvordan man smider en Bowie Knife

Hvordan man smider en Bowie Knife

Populært af James "Jim" Bowie i begyndelsen af ​​det 19. århundrede er Bowie kniven en fastbladet kappekniv, der typisk er meget større end traditionelle knive. Selvom det er effektivt at udføre en lang række opgaver - fra jagt til nytte og kampformål - anses de fleste Bowie kniv designs som uhensigtsmæssige til at kaste. Deres klinge-tung vægtfordeling, omfangsrig form og længde gør ofte Bowie-knive til det sidste valg til knivkastere, der anvendes til traditionelle kasteknive. Men med praksis, indsats og et tæt øje for detaljer kan næsten alle nøjagtigt smide Bowie-knive.

Udpeg et sikkert, ledigt udendørs område til at smide din Bowie kniv. Sikre knivkastende mål på et sted, hvor der ikke er nogen trussel om, at tilhængere eller ejendomme bliver beskadiget af et svigtet eller savnet knivkast.

Stå direkte foran dit mål, mens du vender væk og tag 10 mellemstore trin væk fra dit mål. Markér denne kastelinie med din fod, kniven eller et andet mærkeredskab.

Vær opmærksom på balancen på din Bowie kniv. Forlæng to fingre side om side og hvil Bowie kniven på dine fingre; Skub forsigtigt flade af knivbladet op og ned ad bladet langs fingrene, indtil du opdager det knivområde, der er mest afbalanceret. Både håndtaget og knivkanten skal ligge lige og vandret på fingrene.

Ansigt dit mål. Grip håndtaget på Bowie kniven med pegefingeren, langfingeren og tommelfingeren på din dominerende hånd. De resterende to fingre kan ligge forsigtigt på håndtaget. Test forsigtigt dit greb ved at udføre træningsbeslag og kaster, mens du holder på håndtaget. Hvis bladet vinkler eller truer med at løsne, skal du justere fingrene, så din håndflade også berører håndtaget i et tæt greb.

Forlæng din kastehånd, så bladkanten peger direkte mod dit mål. Træk langsomt armen tilbage, indtil din albue peger lige opad på et lige niveau med hovedet. Snap let armen fremad i en jævn, lige bue, og frigør knivens håndtag lige som din hånd begynder buenes nedadgående kurve.

Hent din kniv fra mĂĄlet og gentag.

Del:
Kommentarer