Hvordan man smider Breaking Balls ved hjælp af ortodokse softball pitching teknikker

Hvordan man smider Breaking Balls ved hjælp af ortodokse softball pitching teknikker

Orthodox softball kaldes ofte modificeret softball. Det spilles på en almindelig baseball diamant mellem to hold med ni spillere hver. Et hold er lovovertrædelsen, og den anden spiller forsvar i to halvdele af syv innings. Det forsvarende hold placerer en softball, som er cirka dobbelt så stor som et baseball, fra en hældningshøje, over pladen til en catcher. Holdet på forseelse har en spiller, der holder en flagermus, der forsøger at slå bolden, hvis det er muligt, hvilket bestemmes af en dommer, der sidder bag fangeren. Pladser kastes underhånd ved hjælp af en bowling bevægelse. I modsætning til almindelig softball kan kuglen ikke kastes på en "vindmølle" måde.

Find stedet på softballen, hvor snørebåndene er spredt ud mest. Grave dine klumper i snavset og forberede sig på at kaste bolden.

Spred dit indeks og pinkie fingre på hver side af blonder. Skjul dannelsen af ​​din tone i din handske, så batteren ikke kan se, hvad du smider. En anden spiller kan også tippe hende ud ved at bruge et modificeret tegnsprog.

Sæt din ring og mellemfingre tæt på hinanden på toppen af ​​bolden, mellem snørebåndene. Sæt tommelfingeren nøjagtigt på den modsatte side af din ring og mellemfingre.

Skub din handske og bold ind i luften foran dit ansigt. Træd dit venstre ben fremad, hvis du har højre hånd. På samme tid trækker du bolden fra din handske og svinger den i luften bag dig. Når du lander, slip bolden.

Slip din tommelfinger, når du slipper pitchen. Når du forlænger din arm helt, skal du trykke med fingrene, mens du drejer dem mod uret. Dette ville være med uret for lefties.

Forbered dig på smeten til at slå bolden tilbage til dig ved at komme i en stabil holdning. Hvis du smed en rigtig god tonehøjde, skal du dog ikke bekymre sig om, at batteren får kontakt, da bolden vil bryde væk fra højrehåndede slagter, hvis det blev kastet af en højrehåndet krukke.

Del:
Kommentarer