Hvordan man slipper slim fra brystet

Hvordan man slipper slim fra brystet

Slim kan i åndedrætssystemet til tider akkumulere og blokere luftvejene. Opbygningen af ​​slim tillader også bakterier at afregne og formere sig, hvilket kan forårsage infektioner i lungerne som lungebetændelse og bronkitis. Ved at anvende alle nedenstående metoder kan du effektivt og nemt rydde lungerne af slim.

Tag en ekspektorator som Mucinex eller Robitussin. Denne medicin løsner slim og tvinger det ud af lungerne. Expectorants er tilgængelige via recept eller over-the-counter. Sørg for at læse og følge doseringsvejledningen i kassen, inden du tager medicinen.

Indånd dampene af eukalyptusolier. Eukalyptusdampe kan hjælpe med at berolige dine lunger og løsne slim, så du kan udvise det ved hoste. Tilsæt 2 til 3 dråber eucalyptusolie i en ren skål kogende vand. Sæt forsigtigt skålen på et bord og luk øjnene og læn dig over det. Dækk straks dit hoved med et tykt tør håndklæde og dyb indånd dampen i 15 minutter eller indtil vandet ikke længere er varmt.

Drik en kop varm ingefærte. Ginger te coats din hals og hjælper med at løsne slimhinderne i dit åndedrætssystem, så du nemt kan fjerne slim ved hoste. Skær halv en ingefær rod i små stykker og læg dem i en kop kogende vand. Rør og drik langsomt.

Forbrug mad, der er krydret. Krydderier som chili kan hjælpe med at løsne slim i lungerne. Indiske og thailandske retter er rige på krydderier.

Drik en kop ukoncentreret ananasjuice. Denne saft er rig på ascorbinsyre (C-vitamin), et enzym, der kan nedbryde slim i lungerne, hvilket gør det lettere at rydde. Undgå at købe ananasjuice i dåsen, da ascorbinsyre-enzymerne har tendens til at holde fast i aluminiumet. Søg efter flaske typen i stedet.

Advarsler

Kontakt din læge straks, hvis du udvikler feber. Feber angiver en viral eller bakteriel infektion, der kræver øjeblikkelig behandling.

Del:
Kommentarer