Hvordan man slippe af med Muffin Top

Hvordan man slippe af med Muffin Top

Selv om du måske håber at målrette mod fedt tab i dit maveområde, er det ikke muligt at få øje på reducere. For at miste din muffin top skal du sænke din samlede kropsfedtprocent ved at skabe et kaloriforbrug med konditionstrin og sund kost. Som din fede procentdel falder, bør du se forbedringer gennem hele din krop, herunder en reduktion i din muffin top.

HÃ¥ndtering af Muffin Top

Hvis du har en muffin top, er det fordi din krop bærer overskydende fedt i maven. For at tabe det fedt, skal du sænke din kropsfedtprocent ved at brænde et større antal kalorier, end du spiser. Hver gang du opretter et kalorieunderskud på 3.500 kalorier, skal du se et pund af fedt tab. Derfor vil en omfattende tab af vægttab - som igen hjælper dig med at miste din muffintop - bestå af regelmæssig kardiovaskulær træning for at øge de kalorier, du brænder, og en sund kostplan, der begrænser antallet af kalorier, du spiser.

Cardio øvelse

Regelmæssig kardio øvelse kan hjælpe dig med at forbrænde et stort antal kalorier i løbet af kort tid. Øvelser som løb, rulleskøjteløb, svømning, cykeltræning og træning på en elliptisk maskine tvinge din krop til at bruge kalorier til at brænde dine arbejdsmuskler. Start altid din kardio træning med en 10 minutters dynamisk opvarmning bestående af walking og dynamiske strækninger. Tilpas i 20 minutters kardio træning hver mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Når din fitness forbedres, sigter du på at forbrænde flere kalorier ved gradvist at øge din træningstid. For eksempel kan du fortsætte, indtil du træner i 60 minutter ad gangen. Jo højere intensiteten af ​​din træning er, desto flere kalorier brænder du også. High-intensitet cardio har også evnen til at holde din metaboliske hastighed forhøjet, selv efter at du er færdig med at træne, hvilket yderligere kan øge de samlede kalorier brændt og resultere i større fedt tab.

Ernæringsmæssig betydning

Dine spisevaner har en betydelig indflydelse på din evne til at skabe det nødvendige kaloriforbrug for fedttab. Du kan hurtigt annullere kalorierne, der er brændt fra fysisk aktivitet, ved at tage for mange kalorier i løbet af måltiderne. For at få en ide om, hvor mange kalorier du skal tage i hverdagen, skal du beregne din basale metaboliske hastighed eller BMR. Din BMR er et skøn over antallet af kalorier, du brænder under hverdagen og i ro.

Mænd kan estimere deres BMR med ligningen, 66 + (6,23 X vægt i pund) + (12,7 X højde i tommer) - (6,8 X alder i år). Kvinder finder deres BMR med ligningen, 655 + (4,35 X vægt i pund) + (4,7 X højde i tommer) - (4,7 X alder i år). For at redegøre for kalorierne, der forbrændes fra fysisk aktivitet, multiplicere din BMR med en aktivitetsfaktor. Hvis du ikke træner, skal du multiplicere din BMR ved 1.2. Hvis du udøver en til tre dage om ugen, skal du multiplicere din BMR med 1.375. Multiplicer din BMR med 1,55 hvis du træner tre til fem dage om ugen og multiplicer den med 1.725, hvis du udøver seks til syv dage om ugen.

Overvågning og nedsættelse af kalorieindtag

Ved at beregne din BMR kan du derefter overvåge dit kalorieindtag og derefter foretage justeringer, så du tager i færre kalorier end du brænder. Hold øje med de kalorier du forbruger hvert måltid. Ved at spise for det meste frugter, grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter, magert protein og fuldkorn, får du nødvendige næringsstoffer og alligevel holder dit kalorieindtag lavt. Prøv også at reducere din portionsstørrelse med 15 procent ved hvert måltid. Dette vil hjælpe dig med at reducere dit kalorieindtag betydeligt, og du vil sandsynligvis opleve, at du stadig er fuld efter et mindre måltid.

Styrketræning

Styrketræning hjælper med at reducere kropsfedt, fordi det øger mængden af ​​magert muskelvæv du har, hvilket kan fremskynde din metaboliske hastighed. Mens sidebøjninger og crunches arbejder muskelvævet under din muffintop, har de ingen direkte indvirkning på selve fedtet. I stedet følg et styrketræningsprogram i hele kroppen. Planlæg dine træningsprogrammer på onsdage og lørdage. Start med en 10 minutters dynamisk opvarmning og lav derefter squats, benkrøller, pushups, lat pulldowns, skulderpresser, crunches og back extensions, der udfører to til tre sæt med 6 til 12 reps af hver øvelse.

Del:
Kommentarer