Hvordan man slippe af med mørke porer på benene

Hvordan man slippe af med mørke porer på benene

Når du barberer ethvert område af kroppen, kan mørke porer vises på huden, hvis roten ikke fjernes korrekt. Dette kan skyldes en kedelig barberkniv, der ikke fjerner follikelen helt eller ved at hårroten bliver fanget under død hud. Disse indgroede hår er fede, men kan fjernes med korrekt barberingsudstyr og teknik.

Fjern uønsket hår fra de ønskede områder ved at barbere med en ny barbermaskine eller ved voksning. Hvis du barberer, skal du sørge for at bruge sæbe og vand eller en fugtighedscreme for at minimere udskæringer og udslæt. Efter hvert slag skal du tørre overskydende kropshår fra barbermaden for at sikre, at hvert slag er tæt og behageligt.

Bland en spiseskefuld sukker eller havsalt med acne kropsvask for at skabe en sæbe med en tykkere konsistens, der åbner huden porer nemt.

Brug løvhulen, svampen eller kluden til at massere de berørte områder grundigt. Gnid benene med en cirkulær bevægelse, begynder ved anklerne og arbejder op mod lårene.

Brug babyolie eller body lotion med aloe vera på benene straks efter at skrubbe overskydende hår væk, mens dine porer er åbne, og huden er stadig varm. Tilbring ekstra tid på exfoliating på områder som knæ og ankler, der har tendens til at tørre ud hurtigt.

Tips

Behandlinger bør fortsættes regelmæssigt, før resultaterne kan forekomme. Giv produktet mindst en måneds brug, før du skifter til et andet produkt. Stop brug og tale med en hudlæge, hvis huden bliver irriteret under brug af et bestemt produkt.

Advarsler

Procedurer som mikrodermabrasioner, kemiske peeling eller laseroperation bør udføres af fagfolk. Sørg altid for, at huden er fugtig inden barberingen for at minimere udskæringerne.

Del:
Kommentarer