Hvordan man slippe af med løse mave hud efter graviditet

Hvordan man slippe af med løse mave hud efter graviditet

At tabe for hurtigt forårsager løs hud. Graviditet strækker din hud til sine grænser, så det er ikke overraskende, at huden omkring din mave efter fødslen ender saggisk og rynket. Der er ingen hurtig løsning til at returnere din hud til sin stramme tilstand før graviditet, men det betyder ikke, at nye mødre skal give op håb. Der er en række cremer til rådighed for at genoplive huden med sin naturlige elasticitet. Tilsæt i ligningen en kost med lavt kalorieindhold og regelmæssig motion, og du vil snart føle din hudstramning.

Fugtighedscreme, cremer og scrubs

Skrub din hud med en kropscrub to gange om dagen, tre dage om ugen. Dette vil fjerne hudens øverste lag og lade det næste lag generere hurtigere.

Påfør Forberedelse-H til den løse hud en gang om dagen for at hjælpe med at stramme huden. Det virker ved at absorbere overskydende væske i huden

Spred en tung fugtighedscreme over de områder af løs hud på din krop, før du går i seng hver nat. Dette hjælper med at holde elastikken i din hud.

Brug pyjamas, der dækker de fugtede områder, så fugtighedscreme ikke gnider ud på arkene.

Dyrke motion

Gør så mange mavekramper som muligt, så prøv at fortsætte med at tilføje en til din samlede hver dag, indtil du føler dig presser dig for langt. Mavesmerter er en fantastisk måde at tone din hud på.

Træk i maven i 2 minutter og slip den derefter. Gør dette hele din dag. Uanset om du ser fjernsyn, læser en bog eller madlavning, skal du fortsætte med at stramme dine maves muskler.

Placer dit barn på din mave. Tag dyb indånding, ånde ud, så løft forsigtigt din baby op og ned. Fortsæt gentagelse af denne sekvens.

Gå til regelmæssige gåture. Skub din baby i en klapvogn.

Mindre kalorier og en sund kost

Skær dit kalorieindtag til 1.800 til 2.200 kalorier om dagen.

Amning dit barn. Din krop vil brænde ekstra kalorier for at gøre mere mælk.

Spis mere frugt og grøntsager, da antioxidanter er gode til din hud.

Drikke en gallon vand hver dag, da hydrering er vigtig for at stramme huden efter graviditeten.

Del:
Kommentarer