Hvordan man slippe af med en scabby næse

Hvordan man slippe af med en scabby næse

Næsehud forekommer, når du lider af forkølelse, lever i tørt klima eller arbejder i omgivelser med lav luftfugtighed. Membraner i næsen bliver tørre, og næseblødninger kan resultere. Sår udvikler sig fra næseblod og skorpe over, og bliver til skur i næsen. Scabs er irriterende, men behandlingsløsninger er tilgængelige for at slippe af med dem.

Køb saltvandsløsninger på dit lokale apotek. Kig efter dem uden konserveringsmidler, som yderligere kunne tørre din næse. Indsæt dysen i et næsebor, luk det andet næse med fingeren. Sprøjt opløsningen og indånd i på samme tid. Gentag med det andet næsebor. Brug to til tre gange om dagen efter behov.

Køb antibiotika salve hos apoteket. Anbring en lille mængde på en Q-tip og gnid den på skurven inde i din næse. Antibiotika hjælper med at forhindre infektion.

Gnid en lille smule olie på skurven. Petroleum gelé hjælper med at blødgøre skuret og reducere irritation.

Placer en luftfugter i dit soveværelse. En luftfukter sætter fugt i luften, så membranerne i din næse bliver smurt, hvilket reducerer næseblødninger og næsehud.

Tips

Spørg apoteket, hvilke saltopløsninger og antibiotiske salver hun anbefaler. Vask luftfugtighedstanken ugentligt for at reducere bakterieopbygningen. Sørg for, at der er tilstrækkeligt vand i tanken, før du tænder for natten.

Del:
Kommentarer