Hvordan man slippe af hævede ankler

Hvordan man slippe af hævede ankler

Hævede ankler er forårsaget af en række faktorer, herunder stående op for længe, ​​graviditet, skade på området eller blot at være overvægtige. Hævelse skyldes generelt opblussen af ​​væske et sted nær anklerne. Heldigvis kan de behandles på flere forskellige måder, herunder træning og hævning af fødderne. Men at slippe af med tilstanden kræver flere langsigtede tiltag for at forbedre kroppens overordnede sundhed.

Identificer årsagen til dine hævede ankler, inden du fortsætter med at behandle symptomerne. Rådfør dig med en sundhedspersonale for at diskutere, om hævelsen skyldes en medicinsk tilstand, herunder arthritis, hjertesygdomme og nyre, fedme eller underernæring.

Hvis du har en af ​​disse betingelser, skal du oprette en plan for at holde den under kontrol, for at fortryde ankelen hævelse en gang for alle. Din læge skal være i stand til at give dig oplysninger om sundhed og ernæring samt livsstilsinstruktioner for at opretholde et godt helbred.

Kontroller, at eventuelle medicin, du har fået ordineret, ikke medfører, at dine ankler svulmer. Blodtryksmedicin, hormoner som p-piller og nogle anti-depressiva kan føre til hævelse eller gøre det værre. Du må muligvis undgå disse lægemidler helt for at slippe af med hævelsen, eller spørg din læge om et alternativ, der er mindre tilbøjelige til at forårsage det.

Hold dig til en lavt salt kost, da natrium kan føre til væskeretention i anklerne og andre steder på din krop.

Gør at udøve en integreret del af din livsstil, især hvis graviditet er årsagen til din ankel hævelse. Det betyder ikke, at du skal bruge timer i gymnastiksalen. I stedet begynder du regelmæssigt at gå til steder, du normalt kører, som posthus, bank eller en vens hus.

Tips

For at forhindre hævede ankler helt, prøv at undgå at sidde eller stå i længere tid. Hvis du sidder fast i en længere periode - f.eks. På en flyvemaskine eller vejtransport - stå op og gå rundt hver time eller så for at holde blodet i omløb.

Undgå at bære stramme bukser eller strømpe rundt om lårene, da disse er restriktive ting og kan føre til hævelse.

Del:
Kommentarer