Hvordan man skriver en motiverende sportstale

Hvordan man skriver en motiverende sportstale

Ofte i sportsgrene er en god motiverende snak fra hovedtræner eller manager, lige hvad holdet har brug for for at skubbe til sejr. Mange succesfulde trænere er gode kommunikatorer og kan motivere deres hold til at udføre højt niveau og vinde. Skriv en motiverende sportstale, som vil inspirere dit hold til at vinde eller i det mindste føle sig godt tilpas med deres måde.

Bestem hvilken meddelelse du vil levere til dit team. Vil du få dem til at spille sammen bedre. Måske vil du understrege holdsamfundet og ofre, eller du vil bare presse mere følelser ud af dem for at spille bedre. Bestem hvad du vil sige og få dit hold til at gøre, før du planlægger din tale. Sørg for, at din tale taler til disse områder og ikke medtage for mange punkter i din tale. Bare sørg for at levere din hovedbesked og vær dig selv. Dine spillere reagerer ikke, hvis de tror, ​​du laver en handling for dem.

Vet hvilken type motivation dit team reagerer bedst. Som coach skal du vide, hvad dit team bedst svarer til. Dit team kan ofte have brug for en tunge lashing for at få dem til at gå. Andet hold kan være mere følsomt for kritik, så en mere mild tilgang er bedst. Giv din tale den måde, der vil være mest effektiv med dit team.

Brug historier og eksempler til at hjælpe med at motivere dit team. Spillere reagerer ofte godt på en historie eller illustration snarere end en lang tale. De er ofte distraheret af deres egen præstationsangst og har kort opmærksomhed. En velbegyndt historie hjælper atleten med at forholde sig til det, du siger.

Tid levering af talen for at maksimere sin effekt. Ofte vil en træner give en kort tale lige før spillet for at inspirere spillerne. Bestem, hvornår det er den bedste tid til at give din tale den mest effektive. Det kan være efter træning eller endda i et halvtimes spil.

Vær kort, men tal fra hjertet. De bedste sports motiverende taler påberåber følelser i spillerne, der får dem til at udføre bedre på banen. For at påberåbe følelser hos dine spillere skal du tale med følelser og fra dit hjerte. Tro på hvad du siger for at overbevise dit team.

Del:
Kommentarer