Hvordan man sammenligner Varilux og Shamir Progressive Objektiver

Hvordan man sammenligner Varilux og Shamir Progressive Objektiver

Når du er i 40'erne, vil du sikkert se nogle problemer med at prøve at læse lille print. Ohio State University Medical Center hjemmeside bemærker, at presbyopi, en reduceret evne til at se nær objekter, i sidste ende påvirker alle efter 50 år. At vælge den rigtige progressive linse til presbyopi er udfordrende; de mange tilgængelige funktioner er overvældende. Også kaldet no-line eller usynlige bifokaler, progressive linser som Varilux og Shamir har specifikke kvaliteter, der sætter dem adskilt. Sammenligning af de to typer linser hjælper dig med at bestemme, hvilken non-line bifocal der skal fungere bedst for din situation.

Forskning og lær hvordan progressive linser virker. Progressive linser eller PAL'er er designet til at give en naturlig form for syn med en jævn overgang fra afstand til nær, men alle PAL'er har et lille blurområde, hvor strømmen ændres fra afstand til tætning. Progressive linser er tilgængelige i to hovedtyper. En stil har en bredere korridor, også kaldet en kanal, som er det midterste område, der hjælper, når linserne bruges mere til læsning i armlængden. Dette vil omfatte instrumentbrættet i en bil eller en computerskærm, der sidder på et skrivebord.
Den anden type har et bredere aflæsningsområde i bunden af ​​linsen og er bedre til tæt arbejde og lille print.

Gå til Shamirs websted og gennemgå de forskellige linser og se også deres Vision 101 pædagogiske oplysninger. Fra og med 2010 fremstiller Shamir ni forskellige stilarter af PAL'er, herunder en specialfremstillet stillinse, der forbedrer optisk nøjagtighed. Forskning funktionerne i Genesis, Piccolo, Attitude, Office, Element, Spectrum, Creation, Freeform og Autograph linser. Hver stil hjælper med forskellige former for synsbehov, og nogle arbejder bedre med forskellige typer recept. Piccolo fungerer bedre til mindre rammer, og Genesis-objektivet er designet til forbedret perifer vision. Skabelsen progressiv er en fladere linse bruges til minimal forvrængning. Shamir Office er designet med et mindre læsningsområde og en bredere midterlinse linse til folk der læser mere på afstand, som kunstnere, mekanikere og musikere. Autografen og den anden stil med progressive linser bruger den nyeste teknologi til specialdesignede linser baseret på dine specifikke receptbehov. Et par Shamir specialfremstillede linser sælger til ca. $ 300 til $ 700 afhængigt af receptet, ekstra funktioner som farvning eller andre belægninger, og hvor de købes.

Besøg Varilux-webstedet og læs gennem de ofte stillede spørgsmål, produktbeskrivelser og brug Varilux-oplevelsen til at prøve forskellige progressive linseformater. Fra 2010 fremstiller Varilux syv forskellige progressive linser, og nogle af stilarterne er tilgængelige med specialfremstillede funktioner som Shamir-objektiver. Fysio progressiv er sammenlignelig med High Definition tv. Linserne giver hvad Varilux refererer til som "High Resolution" vision og har skarpere detaljer. Comfort-progressive linser giver en naturlig vision og fungerer godt for at se digitale enheder som mobiltelefoner eller e-læsere tydeligere. Ipseo er en specialdesignet linse, der har billedstabilisatorer. Varilux har en række progressiv kaldet Occupational, der indeholder særlige behov i linsedesign. Road Pilot er en god progressiv for en person, der driver meget, sportlinsen fungerer godt for en aktiv livsstil, og computerlinsen er en god progressiv til kontorarbejde. Varilux-objektiver koster omtrent det samme som Shamir-objektiver, når man sammenligner lignende funktioner. Varilux linser forhandler for ca. $ 300 til $ 700 pr. Par.

Besøg et lokalt optisk detailkontor eller øjenplejepraktiser og beder om at se demonstrationer af Varilux og Shamir-objektiver. Mange optikere og optometriste har undervisningsmaterialer og hands-on værktøjer, der giver dig mulighed for at udforske forskellige funktioner i no-line linser uden omkostninger.

Del:
Kommentarer