Hvordan man rydder mellemøret

Hvordan man rydder mellemøret

At kunne høre klart er ofte taget for givet. Men hvis der er tale om overbelastning i mellemøret, kan der forekomme lyde, og du kan opleve forstyrrende ringe i øret. Allergier, forkølelser, influenza og sinus infektioner kan udløse overskydende slim eller væske i en eller begge ører. Når dette sker, kan hørelsen blive stadig vanskeligere, og problemet løser sig ikke altid hurtigt. Heldigvis er mange produkter og naturlige metoder nyttige til rydning af mellemøret.

Hold hovedet titlet til den ene side for at fjerne væske. Ophold i opretstående stilling bevirker, at væske sættes i øret. Læg på din side for at hjælpe væskedræn eller undslippe mellemøret. Alternate sider for at rydde det andet øre.

Ryd slim i ørerne. Dræn slim fra begge ører med en over-the-counter decongestant. Tag denne medicin med forkølelse eller sinusbelastning. Antihistaminer hjælper med at fjerne overbelastning i mellemøret, der skyldes en allergisk reaktion. Brug medicin som anvist.

Udsæt dine ører for at varme. Varme fra et bad, en sauna eller en våd klud placeret over begge ører hjælper med at opløse slim og dræne væske fra ørerne.

Brug øre dråber. Apoteker sælger ørebehandlinger for at hjælpe med at opdele slim i øret. Anbring øre dråber i en eller begge ører som instrueret for at fjerne mellemøret og stoppe overbelastning.

Balancér trykket i dine ører. Tyggegummi og kontinuerlig gabning strækker kæbeklemmene og lader luft ind i mellemøret. Denne manøvre ændrer lufttrykket i ørerne og hjælper med at pope det eustachiske rør. Drikkevæsker som vand øger også luften i mellemøret og fjerner overbelastning.

Del:
Kommentarer