Hvordan man ruller skridtere hurtigere

Hvordan man ruller skridtere hurtigere

Spændingen ved at gå hurtigere kommer hånd i hånd med at lære at køre på rulleskøjter. Dette er en færdighed, som du kun bør forsøge, når du har fuld sikkerhedsudstyr, da selv de mest erfarne skatere falder på et tidspunkt. Efter at have læst nogle grundlæggende grunde kan du skate hurtigere uden at have brug for en massiv mængde energi for at få arbejdet gjort.

Rulleskøjter Hurtigere

Øv balancen på en skøjte, mens du står stille og lejlighedsvis alternative skøjter. Senere, øve balance på en skate mens du bevæger dig. Nøglen til at kunne skate hurtigere har en næsten perfekt balance.

Skub med en skate, mens den anden glider og forbliver lige, meget som om du skubber et skateboard. Dette vil hjælpe med at opbygge bedre styrke og teknik.

Lær fremad, mens du pumper dine skøjter. Dette virker ikke kun for at holde dig i en aerodynamisk form, men det giver dig også mulighed for at anvende mere kraft med dine skøjter.

Glide med kun en skate, der rører overfladen, mens du pumper hver skate. Erfarne skatere flytter sjældent med begge skøjter, der rører jorden, så behersker evnen til at pumpe med en skate som du er klar til den anden til at skubbe fremad.

Eliminer vrider dine skuldre eller bryst, fordi enhver side bevægelse skal ske under taljen. Dette vil fremme en hurtigere hastighed, der kræver mindre energi. Flyt dine arme frem og tilbage i stedet for at krydse dem over din krop. Dette vil holde dine skuldre svingende.

Undgå at skubbe fremad med dine skøjter, der peger lige i den retning, du rejser, da dette vil absorbere energi. Sørg for, at dine fremskridt skubber udad i diagonal retning fra din krop og sørg for, at hver skridt er vinkelret på det sidste. Dette vil give dig en udskæringsbevægelse, der vil accelerere dig effektivt.

Del:
Kommentarer