Hvordan man renser en kolon hurtigt

Hvordan man renser en kolon hurtigt

Der er mange grunde til at rense tyktarmen. De omfatter et ønske om at detoxere dit system efter en viral eller bakteriel sygdom; muligheden for at få en frisk start efter en periode med dårlige spisevaner eller du kan få brug for at blive renset før en lægeundersøgelse. Der er også mange forskellige metoder til kolonrensning, men hvis du har brug for det hurtigt, billigt og uden at skulle ansætte en kolonvandingspraktiser eller beskæftige sig med rodet udstyr, hvordan går det med det? En måde er, hvad de fleste hospitaler og gastroenterologer nu anbefaler før en koloskopi. Læs videre for mere information om, hvordan du renser et kolon hurtigt!

Start en klar flydende kost om morgenen på din rengøringsdag. Kl. 10 om morgenen på din rengøringsdag skal du tage 4 Dulcolax tabletter med et 8 ounce glas af en klar væske og fortsætte på den klare flydende kost.

Drik en fuld flaske magnesiumcitrat kl. 2 Følg Magnesium med efterfulgt af otte ounce vand eller klar væske og fortsæt på den klare flydende kost.

Drik en fuld flaske magnesiumcitrat kl. 19.00. Følg igen med otte ounce vand eller klar væske og fortsæt på den klare flydende kost.

Spis normalt den næste dag. Brug dog dette som en chance for at forbedre dine spisevaner. Forbruger masser af rent vand og friske frugter og grøntsager og undgå mættet fedt, transfats og rødt kød vil fremme god kolon sundhed hele året.

Tips

For bedre resultater skal du gĂĄ pĂĄ en klar flydende kost i en hel dag, inden du begynder rensemidlerne.

Du kan købe Magnesium Citrate på de fleste lokale apotek.

Brug fugtige toweletter og / eller vaseline som nødvendigt for at minimere anal irritation.

Advarsler

Hvis du har nogen helbredsproblemer overhovedet, især nyre- eller hjertesygdom, eller selvom du er i perfekt helbred, skal du kontakte din primære læge, inden du tager en kolonrensning.

Under enhver form for kolonrensning bør du forblive godthydreret, så drik rigeligt rent vand over en periode (ikke alle på én gang).

Du kan opleve mild opblødning eller kramper, men det skyldes afføringsmiddelet.

Du skal også sørge for, at du ikke har nogen planer for den dag, da du bliver nødt til at være tæt på et badeværelse.

Del:
Kommentarer