Hvordan man parkerer på Yankee Stadium

Hvordan man parkerer på Yankee Stadium

New York er ikke det billigste sted i verden at leve, og du betaler store bypriser til at parkere nær Yankee Stadium. Den nye udgave af ballparken, der åbnede i 2009 på 161 og River Avenue i Bronx, har syv nærliggende parkeringspladser og garager, hvoraf ingen kontrollerer holdet. Quik Park driver parkeringsfaciliteterne baseret på aftalen med Bronx Parking Development Company og styrer satserne.

Prisskilt

Parkering priser pr. Individuelle spil spænder fra $ 25 til $ 35. Det 151. Street Lot og Harlem River Lot er de to muligheder i den nedre ende af skalaen. 153rd Street Lot koster $ 30, med de andre fire muligheder på $ 35. Der findes også pakker, der tilbyder reducerede satser for dem på hel eller delvis sæsonbilletplaner. En 81-spil plan i en af ​​garagen meget tæt på stadion vil sætte dig tilbage $ 2.035, men til en normal pris på $ 35 pr. Nat, ville det køre dig $ 2.835, hvis du betalte for hvert spil individuelt.

Tag dig god tid

Kørsel til Yankee Stadium har tendens til at være en oplevelse, der indebærer en masse sidder i trafikken. For at nå masserne er den mest direkte måde at tage Major Deegan Expressway til Exit 3, 4 eller 5, afhængigt af hvilken retning du kommer fra og hvor dit parti er. Tillad masser af tid til at komme til spillet - New Yorks lokale CBS-agent foreslår at give mindst 90 minutter at parkere og komme til dine pladser, hvis du er fast besluttet på at være der for starten af ​​spillet, relativt stressfri.

Del:
Kommentarer