Hvordan man overtaler nogen til at deltage i et sportshold

Hvordan man overtaler nogen til at deltage i et sportshold

Sport har eksploderet til en verdensomspændende kultur, der bringer tilskuere, samfund og lige lande sammen til at juble på deres hold. Men at være en del af et sportshold kan være endnu mere givende, styrke og styrke end at se. Ikke alle gravitates mod at spille sport, så det er vigtigt at forstå, hvordan man korrekt opfordrer en interesseret spiller til at deltage i et sportshold ved at kommunikere sine fordele og lette et tøvende sind.

Tilnærmelse med omhu

Når man forsøger at overtale nogen til at deltage i et sportshold, er det vigtigt at forstå årsagerne til, at han er tøvende i første omgang, og derefter bruge egnede og effektive overbevisende færdigheder. Fordelene ved at spille en holdesport er vel dokumenteret, og når de præsenteres på den rigtige måde gennem et perspektiv på forståelse, kan det være meget effektivt.

Prioritere personens behov

Overtale en person til at spille sport vil ikke fungere, hvis motivationen er til personlig gevinst. Af den grund, sørg for at hun føler sig vigtig. Tag dig tid til at lytte til de spørgsmål, hun måtte have om den specifikke sport eller de forpligtelser, der kræves. At være overbevisende kræver ikke at være kraftfuld, så forstå grænserne, giv hende muligheder for at interjectere og basere din tilgang på de behov, hun kommunikerer.

Kommuniker fordelene

At spille for et sportshold har utallige fordele, for alle fra ungdom til voksne. Det er vigtigt at dele disse fordele med den spiller, du gerne vil deltage i holdet. Sådanne fordele omfatter de positive konsekvenser hold sport har på tillid, selvværd og stress management; Den beviste fordel ved fysisk aktivitet på akademisk succes; og det sunde sociale miljø, som en hold sport giver gennem en umiddelbar følelse af tilhørsforhold. Endelig skal du selvfølgelig minde ham om, at sport er sjovt.

Let frygt

Endelig tillader den potentielle holdkammerater at reagere med bekymringer. Fælles bekymringer omfatter talentniveau; Tid og finansielle forpligtelser; og risikoen for skade. Påmind hende, at der er sport for alle niveauer af talent og engagement, fra sociale hold til konkurrencedygtige hold. Opmuntre hende til at undersøge de anslåede omkostninger sammen med stipendier. Diskuter, hvordan sporten sikrer korrekt sikkerhed gennem sine regler, regler og udstyr. Endelig inviterer hende til at se et spil, så hun kan få et indblik i oplevelsen.

Del:
Kommentarer